havadurum

Semizoğlu, konsey üyeliğine seçildi

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde TOBB 79.Genel Kurulu gerçekleştirildi.

1074

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu`nun ev sahipliğinde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi`nde gerçekleştirilen TOBB 79.Genel Kurulu`na Çanakkale`deki oda ve borsalar da katılım sağladılar. TOBB Genel Kurulunu değerlendiren, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, "ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz; "Çanakkale Ticaret Borsası olarak mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Birliğimizin 79. Genel Kurulu büyük bir birlik, beraberlik, saygı ve Birliğimizin adına yaraşır ağırbaşlılık ve olgunluk içinde geçmiştir" dedi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, ise değerlendirmesinde, "79. Genel Kurulda Çanakkale`mizi en iyi şekilde temsil ettik. Değerli Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu`nun teveccühü ve delegelerimizin tercihi ile yeniden Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği görevine layık görüldüm" ifadelerine yer verdi.

Yeniden başkan oldu
TOBB`un 79`uncu Genel Kurulu`nda tek listeyle gidilen seçimlerde, mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu 7`nci kez bu göreve seçildi.

TOBB Başkanlığına ilk kez 16 Haziran 2001`de seçilen Hisarcıklıoğlu`na, Çanakkale Ticaret Borsası Başkan ve delegeleri tam destek verdi. Genel Kurulda tek aday olarak seçime katılan Hisarcıklıoğlu, 4 yıl süreliğine yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı oldu.

Başkan Deniz Tarım Kurulu`na seçildi
Komisyonların, Konseylerin ve Kurulların da seçildiği 79. Genel Kurul`da Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Tarım Kurulu`na seçildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Delege Sinan Yücel, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ve Genel Sekreter Sevcan Elver TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayarak başarılar dilediler. Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz; "Çanakkale Ticaret Borsası olarak mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Birliğimizin 79. Genel Kurulu büyük bir birlik, beraberlik, saygı ve Birliğimizin adına yaraşır ağırbaşlılık ve olgunluk içinde geçmiştir. Hiç kuşkusuz bu ortamın yaratılmasında, en büyük pay Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu`ndan kaynaklanmaktadır." ifadelerini kullandı. Mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu`nun yeniden TOBB Başkan seçilmesinin ardından Başkan Hisarcıkoğlu`nu tebrik eden Başkan Deniz "Türk Ekonomisi için Birliğimizin ve değerli Başkanımızın yaptığı hizmetler her türlü takdirin üzerindedir. Büyük camiamıza ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, TOBB`un gerçek anlamda birlik beraberlik içinde olmasında çok büyük emeği, çabası ve katkısı olan Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu`nu ve kendisiyle birlikte görev yapacak yeni Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Konsey üyelerini kutluyor ve başarılar diliyoruz." dedi.

Semizoğlu yeniden Konsey Üyeliğine seçildi
TOBB Başkanlığının yanı sıra konsey seçimlerinin de gerçekleştiği Genel Kurul`da, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, tekrar Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği`ne tekrar seçildi.

Konsey Üyeliği`ne seçilen Başkan Semizoğlu; "79. Genel Kurulda Çanakkale`mizi en iyi şekilde temsil ettik. Değerli Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu`nun teveccühü ve delegelerimizin tercihi ile yeniden Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği görevine layık görüldüm. Kendilerine bana olan güvenleri ve destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bana verilen bu fırsat ile Üyelerimizin ve iş insanlarımızın gündemini Başkente ve TOBB`a taşımak için elimden gelen gayreti göstermeye devam edeceğim. Hem Odamız hem de ticaret ve sanayi odalarımız için çalışacağım. Genel Kurulun sonuçlarının herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Çanakkale`yi temsil ettiler
Çanakkale ili odaları ve borsalarının katılım sağladığı, Ankara`da düzenlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu`na Çanakkale Ticaret Borsası`nı temsilen Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, TOBB Delegesi Sinan Yücel, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ve Genel Sekreter Sevcan Elver`den oluşan ÇTB heyeti katıldı. Öte yandan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası`nı temsilen; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, TOBB Genel Kurul Delegeleri Hüsnü Agah Ayhan, Recep Yılmaz, Hakan Doğan Kayalı ve Genel Sekreter Sema Sandal katılım sağladı. Gerçekleşen Genel Kurul`a Türkiye`nin 81 ilinden oda ve borsa başkanları, delegeleri ve genel sekreterleri de katıldı.
(Damla Yeltekin)

Paylaş