havadurum

Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu

3048
Çanakkale`de okullar arası yıldızlar futbol il müsabakaları tamamlandı. 8 takımın yer aldığı müsabakalarda şampiyonluk ipini Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu göğüsledi. 4 - 20 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşen müsabakalar, 18 Mart Sentetik Çim Saha Tesisleri`nde yapıldı. Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu Bayramiç Ortaokulu`nu 2-0, Küçükkuyu Fennur Sözen Ortaokulu`nu 3-0, Şehit Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi 3-0 takımlarını yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final müsabakalarında ise Kepez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu 4-0 gibi farklı bir skorla eledi. Katılımın yoğun olduğu müsabakaların finalinde Şinasi ve Figen BAYRAKTAR Ortaokulu ile Biga Ortaokulu karşı karşıya geldi. Heyecan içinde ve bol enstantaneli geçen müsabaka 4-2`lik skorla biterken, Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı. Elde ettiği başarıdan dolayı Çanakkale`yi grup müsabakalarında Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu temsil etme hakkını elde etti.
Başarıda büyük pay sahibi olan Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenleri Kaya Palaoğlu, Muharrem Eker ve Mustafa Cem Demirbağ öğrencilerinin elde ettiği şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. Hedeflerinin grup şampiyonluğu olduğunu belirten Palaoğlu "Çanakkale`de amacımıza ulaştık ve başarılı olduk. Şimdi Çanakkale`yi bölge müsabakalarında başarılı kılmaktır. Bunun için çok çalıştık ve şampiyon olacağımıza ve Türkiye yarı finallerine gideceğimize inanıyorum. Adım adım başarıya ulaşacağız ve hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. En büyük hedefimiz Çanakkale`yi Türkiye finallerinde temsil ederek, başarılı sonuçlarla dönmek olacaktır" dediler.
 
Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulu öğrencileri de kendilerine destek veren ve başarılarında büyük pay sahibi olan Okul Müdürü Enes Ulu ve Bayraktar ailesi teşekkür ederken, kent yöneticilerinin de yanlarında olmalarını istediklerini ifade ettiler.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş