havadurum

Siyasilerden Kurban Bayramı buluşması

223

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayramlaşma programı bayramın birinci günü Prof. Dr. Türkan Saylan Soysal Tesislerde düzenlendi. Bayramlaşma programına CHP Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ile Bülent Öz, eski milletvekillerinden Ali Sarıbaş ile şimdi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi olan Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Nejat Önder, CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, eski CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP Çanakkale eski Milletvekili Ahmet Küçük, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.  Burada bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Nejat Önder; “Bayram günleri dayanışmanın, birlik beraberliğin, sevginin ve hoşgörünün yaşandığı günler. Ben bundan böyle acıların yaşanmadığı, kanın dökülmediği, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi diliyorum” dedi.

 
AKP’de bayramlaşma
AKP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı’nca da, Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde bayramlaşma programı düzenlendi. AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AKP Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider parti yöneticileri ve partililer bayramlaşmaya katıldı. Yanında partililer ile sosyal tesislere gelen Grup Başkanvekili Turan yaptığı konuşmada Çanakkale’nin herhangi bir il olmadığını belirterek, "Cumhuriyetimizin önsözü burada yazıldı. Mustafa Kemal’in tarih sahnesine çıkması buradan başladı. Herkesin mutluluk ve huzur dolu bayramlar diliyorum " diye konuştu.

Protokolde bayramlaşma töreni
Öte yandan Kurban Bayramı’nın birinci günü Çanakkale Valiliği’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Vali Orhan Tavlı’nın yanı sıra vali yardımcıları, bürokratlar, siyasiler ve çok sayıda daire müdürünün katıldığı programda protokol üyeleri bayramlaştı, birbirlerine iyi dilek ve temennilerde bulundular. 
(Şebnem Özer)
Paylaş