havadurum

Taze, lezzetli ve doğal! Pelitli Unlu Mamuller

2143

Pelitli Unlu Mamuller iki kardeş Niyazi Pala ve Ali Pala`nın ortaklığıyla 1993 yılında Barbaros Mahallesi Aziziye Caddesi üzerinde ufak bir dükkanda "Pakelli" ismiyle faaliyete başladı. İşletme ortakları tarafından 2005 yılında alınan kararla işletme Cevat Paşa mahallesine, şu anda da faaliyetin sürdürüldüğü mekana yeni bir isimle taşındı. 2005 yılından beri "Pelitli Unlu Mamüller" adı altında hizmet ediyor. Başlangıçta sınırlı olan ürün yelpazesi yıllar içinde müşterilerin ihtiyaçları da gözeterek genişletildi ve hala yeni ürünler eklenmeye devam ediyor... İşletme tarafından yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; "Müşterilerimize, her zaman taze ve çok lezzetli eklerlerimizi denemelerini tavsiye ederiz. Ekmek konusunda iddialıyız. Katkısız ve doğal çeşit ekmekler üretiyoruz. Yakın zamanda mekanımızı mahallemize ve şehrimize yakışan bir görünüme kavuşturmak amacıyla tadilata aldık. Kapalı kaldığımız 3 haftalık dönemde ekmeklerimizden mahrum kalan müşterilerimizin tatlı sitemleri bizi hem mutlu etti hem de yakaladığımız kalite standardını bozmamak adına omuzlarımıza ekstra bir sorumluluk yükledi. Pandemi belasının ortadan kalkacağı ve müşterilerimizi mekanımızın kafe bölümünde ağırlayabileceğimiz günleri, sabırsızlıkla bekliyoruz." denildi.

Pelitli Unlu Mamuller`de bulunan ekmek çeşitleri: Çavdar, Tam Buğday, Mısır, Sarı buğday, Yedi tahıllı, Francala, Baget, Ekşi maya köy ekmeği, Ekşi maya Tam buğday, Köy ekmeği , Trabzon ekmeği, Tava ekmeği, Ramazan pidesi, Kepek ekmeği, Tuzsuz ekmek, Tandır ekmeği, Haşhaşlı ekmek, Tost ekmeği, Hamburger ekmeği. Müşterileden gelen talepler doğrultusunda ise ekmek çeşitlerine glutensiz ekmek çeşidini de ekleneceği bildirildi. 
 
Adres: Cevat Paşa mahallesi Piri Reis Caddesi No:77/A Çanakkale/Merkez, Tel : 0286 217 48 98, Instagram: instagram.com/pelitlibakery/
(Atilla Akın)
Paylaş