havadurum

Ticaret Borsası'nda çalışmalar sürüyor

532
Ticaret Borsası`na, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Sayın İsmail Kaşdemir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Öte yandan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve beraberindeki yöneticiler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sayın Sedat Murat`ı ziyaret etti. Tarihi Alan Başkanı Kaşdemir`in ziyaretinde Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Erdoğan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, Ruhi Badem, İsmail Pehlivan, Meclis Üyeleri Ahmet Uzun, Coşkun Özer, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Orçun Oktay ve Genel Sekreter Sevcan Elver de yer aldı. Rektör Murat`a yapılan ziyarette ise, Başkan Deniz`in yanı sıra Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, Ruhi Badem, İsmail Pehlivan ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu.
 
İşbirlikleri görüşüldü
Kaşdemir`in ziyaretinin ardından açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, "Bugün Tarihi Alan Başkanımız İsmail Kaşdemir`i Borsamızda ağırladık. Kendilerinin ziyareti bizleri son derece memnun etti. Görüşmemizde, yeni dönemimize ilişkin bilgiler aktardık. Değerli Başkanımız da seçim sonrası hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Ziyarette ayrıca önümüzdeki süreçte kurumlar arası işbirlikleri konuları üzerinde görüşmeler gerçekleştirildi. 
 
"Üniversitemiz ile son yıllarda çok yakın ilişkiler içerisinde yer aldık"
ÇTB Başkanı Deniz Rektör Murat`a yapılan ziyarete ilişkin, "Seçimlerin ardından başlayan yeni dönemimizde ÇTB Meclisi olarak Yönetim Kurulumuzun öncülüğünde Şehrimizin Kurum ve kuruluşların değerli yöneticileri ile uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üniversitemiz ile son yıllarda çok yakın ilişkiler içerisinde yer aldık. Bundan böyle de ilişkilerimiz ve işbirliklerimizin devam edeceğine inancımız tam. Kendilerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz. Görüşmede ayrıca "Sayın Rektörümüz ve ilgili fakültelerimiz ile iki kurumun sinerji oluşturarak önümüzdeki süreçte yapabileceği işbirliği konuları üzerinde görüştük" sözlerine yer verdi.
(Atilla Akın)
Paylaş