havadurum

Transfer Haberleri

737

Menajerlerden Galatasaray`a transfer önerisi: Conor Hourihane

İngiliz ekibi Aston Villa`da forma giyen İrlandalı orta saha Conor Hourihane menajerler tarafından Galatasaray`a önerildi. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan İrlandalı oyuncunun uygun bir bedelle sarı-kırmızılılara gelebileceği bildirildi. Teknik Direktör Fatih Terim`in yanıtını bekleyen yönetim bir yandan da maliyet raporu istedi. Eğer oyuncunun şartları uyarsa, Terim de tecrübeli isim için onay verirse yönetim transfer için harekete geçecek. (Fanatik)
 
Fenerbahçe`de hedef Diego Godin
Emre Belözoğlu ve Erol Bulut, savunmanın liderliğini üstlenecek, geriden takımı yönlendirecek tecrübeli bir oyuncu istiyor. Bunun için ilk aday, Belözoğlu`nun Atletico Madrid`den takım arkadaşı Diego Godin! Uruguaylı yıldız için milli takımdan eski arkadaşı Diego Lugano da devrede. Diğer yandan vatandaşı Lemos`un da Godin ile temas kurduğu öğrenildi. İnter forması giyen 34 yaşındaki savunmacı, teknik direktör Conte`nin takımda kalmasının kesinleşmesi sonrası ayrılık kararı aldı. İtalyan basınına göre İnter ile Godin, karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesh etmeye yakın. Yıldız futbolcu için Cagliari de devrede ve resmi teklif sundular. Emre Belözoğlu, eski takım arkadaşıyla görüşerek onu ikna etmeye çalışacak. (Fanatik)
 
Beşiktaş`ta Skoda sürprizi
Beşiktaş, Çaykur Rizespor`un golcüsü Milan Skoda`yı gündemine aldı. Sergen Yalçın`ın istediği pek çok özelliği taşıyan Skoda`nın özellikle önemli takımların defanslarına karşı bulduğu goller ise Sergen Yalçın`ın Çek oyuncuda ısrar etmesinde önemli etken oldu. (Fotospor)

Ndiaye, Karagümrük`e doğru
Süper Lig`in yeni ekibi Fatih Karagümrük, Galatasaray`ın da ilgilendiği belirtilen Senegalli futbolcu Badou N`Diaye ile anlaşma aşamasına geldi. Sarı kırmızılıların eski oyuncusu için geçen hafta Fatih Terim`in transferini onayladığı ve Ndiaye`nin de Sarı Kırmızılılar`a `Evet` dediği belirtilmişti. (TRT Spor)
 
Edinson Cavani iddiası
Vedat Muriqi`i 20 milyon Euro`ya bedelle Lazio`ya satan Fenerbahçe, forvet adaylarını belirledi. Fenerbahçe, PSG ile sözleşmesi sona eren bir diğer yıldız Edinson Cavani için girişimlere başladı. Uruguaylı yıldızı başta Atletico Madrid olmak üzere Leeds United ve Boca Juniors da istiyor. (A Spor)
 
Beşiktaş, Bastos transferini bitirmeye çok yakın
Beşiktaş ve Başakşehir, Bastos`a resmi tekliflerini iletirken, siyah beyazlıların bir adım önde olduğu kaydedildi. Aktarılan bilgilere göre Beşiktaş, Bastos için Lazio`ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu ve Başakşehir`i bu transferde saf dışı bıraktı. Öte yandan; Beşiktaş - Lazio - Bastos 3`lüsü arasında müzakereler devam ederken, siyah beyazlıların bu transfer için anlaşmaya yakın olduğu yazıldı. Bununla birlikte Bastos`un bu sezon kesinlikle Türkiye`de kariyerine devam edeceği okuyuculara aktarıldı. (Tuttomercato)
(Haber Merkezi)

 

Paylaş