havadurum

Turan "Bozcaada, Türkiye'nin en özel bölgelerinden biri"

891

 

AKP Bozcaada Seçim Bürosu törenle açıldı.  Açılış törenine, AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, AKP Bozcaada Belediye Başkan adayı Av. Erdoğan Madak, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. AKP Bozcaada Belediye Başkan adayı Madak ve Milletvekili Turan, törende birer konuşma yaptılar. Konuşmasında adaylığının kesinleşmesinin ardından Bozcaada’da ne eksikse onu tamamlamak için çalıştıklarını belirten Madak; “Adamızın yapılmamış hizmetlerini yapmayı adamızın kayıp yıllarını telafi etmeyi, hem de halkımızla aramızda gönül köprüleri kurmayı hedefledik” dedi. Madak’ın ardından Bozcaadalılara seslenen Milletvekili Turan, halkın iş yapana oyunu verdiğini belirterek; “17 yıl bir partinin iktidarda kalması kolay bir iş değil. İş yapmasa, üretmese, halkın taleplerine kulaklarını kapatsa asla başarılı olma imkanı olmaz” dedi.  Bozcaada’nın Türkiye’nin en özel bölgelerinden bir tanesi olduğunu ifade eden Turan; “Cumbalı evleri, sahilleri, tertemiz güler yüzlü insanları. Burası başka bir yer. Buranın oy verirken iki defa düşünmesi lazım. Önümüzde 5 yıl seçim yok bir daha. Bu 5 yıl boyunca devletiyle, milletiyle beraber yol yürüyen, Ankara, Çanakkale, Bozcaada dengesini iyi kuran yönetimlere ihtiyaç var” dedi.

 
“Bozcaada için ne yapsak az dedik”
Açılışta konuşan Bozcaada Belediye Başkanı Adayı Madak, en büyük derdinin Bozcaada olduğunu söyleyerek;  " Bizler yola çıkarken, Bozcaada için ne yapsak az dedik ve öyle yola çıktık. Bozcaada aşk dedik hem adamızın yapılmamış hizmetlerini yapmayı adamızın kayıp yıllarını telafi etmeyi, hem de halkımızla aramızda gönül köprüleri kurmayı hedefledik. Adaylığımızın netleşmesinin hemen sonrasında adamızın eksik olan neyi varsa, onu tamamlamak için çalışmaya başladık. Temel sorunlar olarak gördüğümüz ulaşım, barınma ve sağlık hizmetlerindeki eksiklerin giderilmesi önceliğimiz oldu" dedi.
 
“Asla bilerek yanlış yapmadık”
Bozcaada halkının oy verirken iki defa düşünmesi gerektiğini ifade eden Milletvekili Turan; "Biz biliyoruz ki milletimiz iş yapana oy veriyor. Millet üretene oy veriyor. 17 yıl bir partinin iktidarda kalması kolay bir iş değil. İş yapmasa, üretmese, halkın taleplerine kulaklarını kapatsa asla başarılı olma imkanı olmaz. Bir iki dönem olursun ama üç dört olmaz. Ama görüyoruz ki bu millet 1 Nisan’da yeni bir şaka yapmaya hazırlanıyor tabir-i caizse. Bu millet 1 Nisan sabahı göreceksiniz iş yapmayıp laf üretenlere, vaatte bulunup vaatleri yerine getirmeyenlere tekrar bir ayar verecek. Çanakkale’mizde bundan 6-7 ay önce seçim süreci başlarken 1’nci olmazsak bu işi bırakırım dedim. Bir, Allah’a güveniyorum, ikincisi bu milleti tanıyorum dedim. Hamdolsun 26 Haziran’da AK Parti Çanakkale’de de Türkiye’de de farkla 1’nci oldu. Bundan şeref duyduk, onur duyduk. Çünkü biz bu millete yanlış yapmadık, çalıştık. İnsanız hatamız, eksiğimiz, ihmalimiz vardır ama asla ihanet etmedik. Asla bilerek yanlış yapmadık. O yüzden halkımız zaman zaman kulağımızı da çekse, zaman zaman oyumuzu düşürüp ve artırarak ayarda verse, dedi ki yaparsa, AK Parti yapar” dedi.
  
“Bozcaada Türkiye’nin en özel bölgelerinden bir tanesi”
Bozcaada’nın Türkiye’nin en özel bölgelerinden biri olduğunu ifade den Turan; “5 yıl önce vaat edip yapmayanlar halkı kandırabilselerdi başka bir Türkiye olurdu. Ama halkımız izan sahibi, irfan sahibi ne yaptığını iyi biliyor. Bu işler konuşarak olmaz, yaparak olur. Konuşarak olsaydı ormanların kıralı aslan değil papağan olurdu. Kim papağan, kim aslan bu milletin bildiğini düşünüyorum. O yüzden Bozcaada halkına da seslenmek istiyorum.  Bozcaada Türkiye’nin en özel bölgelerinden bir tanesi. Cumbalı evleri, sahilleri, tertemiz güler yüzlü insanları. Burası başka bir yer. Buranın oy verirken, iki defa düşünmesi lazım. Önümüzde 5 yıl seçim yok bir daha. Bu 5 yıl boyunca devletiyle, milletiyle beraber yol yürüyen, Ankara, Çanakkale, Bozcaada dengesini iyi kuran yönetimlere ihtiyaç var” dedi. 
(Haber Merkezi)
Paylaş