havadurum

Turan; "Partimizin birinci parti olacağına inanıyorum"

657

 AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, AKP Çanakkale Milletvekili adayları ile Biga İlçe Teşkilatının düzenlediği iftarına katıldı. Biga Belediyesi Köşklübağ düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğinin ardından Çanakkale birinci sıra Milletvekili adayı Bülent Turan, Çanakkale ikinci sıra Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, üçüncü sıra Milletvekili adayı Furkan Sezer ve dördüncü sıra adayı Fırat Akgün tanıtıldı. İftar yemeğinde açıklamada bulunan AKP Milletvekili Turan,  AKP’nin Biga’ya yaptığı hizmetleri dile getirdi. AKP’nin Çanakkale’ye yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ifade eden Milletvekili Turan; “Bu halk yapılanları görüyor ve bize yeniden görev vereceğine ve partimizi birinci sıraya taşıyacağına inanıyorum” dedi.

 
“Yaptığımız hizmetler bölgemizde takdirle izlenmektedir”
Konuşmasında AKP’nin Biga’ya ve Çanakkale’ye yaptığı hizmetleri aktaran AKP Çanakkale Milletvekili Av. Turan;  “Ak Partimizin Çanakkale’mize ve Biga’mıza kazandırdığı yatırımlar ortadadır. Yaptığımız hizmetler bölgemizde takdirle izlenmektedir. Yapımı sona eren Biga Devlet Hastanemiz bölgede emsali olmayan bir sağlık tesisi olmuştur. Yaptığımız yollar ile Çanakkale – Bandırma güzergahı daha hızlı ve daha güvenli hale gelmiştir. Biga ilçe başkanlığımızı da çalışmalarından ötürü kutluyorum. Bu azimli çalışmalarını seçimden zaferle ayrılana kadar sürdüreceklerine inanıyorum.  Çanakkale’ye yaptığımız hizmetler ortadadır. Bu halk yapılanları görüyor ve bize yeniden görev vereceğine ve partimizi birinci sıraya taşıyacağına inanıyorum” dedi. 
 
“Biga´da daha çok işimiz var”
Biga’ya katkı sağlayacak adımları atacaklarını ifade eden Milletvekili Turan; “Biga bunu hak ediyor. Siyasetteki hali ile nüfusu ile sanayisi ile Çanakkale´mizin en özel bölgelerinden bir tanesidir. Biga´da daha çok işimiz var. Biz şimdiye kadar alt yapı ile uğraştık. Bu yıl Biga´ya yüz bin metrekare taş veriyoruz. Biga´mızın sanayisine, turizmine, tarımına katkı sağlayacağını düşündüğümüz adımları atacağız. Bandırma´ya kadar gelen treni Biga´ya getiriyoruz" diye konuştu. Daha sonra milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri Biga’da mahalle gezisi yaptı.
(Haber Merkezi)
Paylaş