havadurum

Türk Anneleri Derneği'nden öğrencilere yardım

1100

 TAD Yönetim Kurulu, üyelerinden ve yardımsever Çanakkalelilerden topladıkları yardımları Mardin’in Derik İlçesinde bulunan Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerine ulaştırmak üzere yolladılar. TAD Çanakkale Şubesi’nde,  Şube Başkanı Belgin Akpınar tarafından yardımlarla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, yardımda bulunan tüm Çanakkalelilere teşekkür eden Akpınar; “Allah bize kuvvet verdiği sürece nice okullara destek vermeye  devam edeceğiz” dedi. Akpınar ayrıca, vatandaşları 8 Mart’ta ve 18 Mart’ta düzenlenecek etkinliklere katılım çağrısında bulundu.

 
“Doğudaki okullardan birine yardım yapmak istedik”
Türk Anneler Derneği olarak okul projesi adı altında doğudaki okullardan birine yardım yapmak istediklerini belirten Akpınar; “Mardin’in Derik İlçesinde bulunan Namık Kemal İlköğretim Okulu’na bir çocuğun ayakkabısından, pantolonuna, paltosundan iç giyimine kadar eşyalar hazırladık. Bu eşyaları da bizim sevgili TAD üyeleri ve yardımsever Çanakkalelilerin destekleri ile  hazırladık. Onları göndereceğiz. Bizlere destek veren bütün Çanakkalelilere ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz. Allah bize kuvvet verdiği sürece nice okullara destek vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımıza başarılar diliyoruz” dedi. 
 
“Yanımızda olurlarsa mutlu oluruz”
Mart ayı içerisinde düzenlenecek etkinlikler için vatandaşlara çağrıda bulunan Akpınar; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile TAD Farkındalık Korosu ve folklor ekibi annelerimiz, Çimenlik Kalesi’nde 8 Mart gecesi konser ve folklor gösterisi sunacaklar. 18 Mart’ta da 15 yıldan buyana geleneksel hale gelmiş olan kermesimizi gerçekleştireceğiz. Bu etkinliklerimize de Çanakkale halkını davet ediyoruz. Yanımızda olurlarsa mutlu oluruz” dedi. 
(Oya Koyuncu)
Paylaş