havadurum

Uludağ Elektrik Kepez'de Yetkili İşlem Merkezi'ni açtı

462

 CLK Uludağ Elektrik, Kepez’de Yetkili İşlem Merkezi’ni (YİM) bir çok isimin katıldığı açılış töreni ile hizmete açtı.  Yetkili İşlem Merkezi`nde  herhangi bir bedel ödemeden  tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler fatura ödeme gibi birçok işlem yapılabilecek. Kepez’deki Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşen açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ergüneş, Sezai Bacaksız, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve Çanakkale Bölge Yönetmeni Metin Erbil, Pratik İşlem A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yavuz, İş Geliştirme Müdürü Zülfikar Aslan ile protokol ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılışta konuşan LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir; “Müşterilerimize hizmetlerimizi evlerine en yakın noktaya götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı bu yönde yapıyoruz. Amacımız müşterilerimizin sorunlarını çözmek ve işlemlerini bekletmeden daha kolay ve daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmektir. Önümüzdeki günlerde Çanakkale Merkez, Ezine, Ayvacık, Çan, Gelibolu ve Lapseki’de de YİM’lerimizi müşterilerimizle buluşturacağız” dedi. CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac da müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirterek, YİM’lerle müşterilerine daha kısa işlem süreleri ile bekleme sürelerini ortadan kaldırarak hızlı bir şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtti. Aytac, “Çanakkale’de 13, Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere bölgemizde 70’in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) var. Hizmet alanımızı şimdi de YİM’lerle daha da genişletiyoruz. İlk Yetkili İşlem Merkezi’nin açılışını ise Çanakkale Kepez’de gerçekleştiriyoruz. Böylece müşterilerimiz daha konforlu ve ferah mekanlarda hizmet alacak” diye konuştu. 

Aytac`tan tarife tavsiyesi

Aytac, YİM’ler aracılığıyla tüketicilerin, EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun belirlediği serbest tüketici limiti olan yıllık 2400 kWh ve üzerinde aylık 81 TL üzeri elektrik tüketen serbest tüketiciler için CLK Uludağ Elektrik tarafından uygulanan “Yuvam Güvende” kampanyasından ve indirimli elektrik avantajlı tarifelerinden yararlanabileceklerini dile getirdi. Aytac ayrıca müşterilerin, YİM’den gerçekleştirilebilecek tüm işlemleri CLK Uludağ Elektrik resmi web sitesi clkuludag.com.tr sayfası üzerindeki online işlem merkezi online.clkuludag.com.tr adresinden de yapılabileceğini sözlerine ekledi.

"Mutluyuz, mesuduz"
Açlışta konuşan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan Kepez`e böyle bir hizmet gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "CLK hayatı aydınlatıyor. Burası bir fatura ödeme noktası. Ticaret ticarettir. En azından burada 8-10 kişi istihdam edilecektir, ekmek yiyecektir, hareket gelecektir... Bizim ana bulvarımızda açıldı. Bugün TUİK`ten aldığımız nüfus kriterlerine baktığınızda Kepez Türkiye`nin en büyük beldesi olmaya devam ediyor. Bu ödeme noktası da ilki. Mutluyuz, mesuduz" şeklinde konuştu. 
(Atakan Alkış-Yusuf Sonkurt)
Paylaş