havadurum

Uysallar Market'in 20'nci şubesi hizmete girdi

2175

 Çanakkale’nin en büyük yerel market zinciri Uysallar, zincire bir halka daha ekledi. Uysallar Market 20’inci şubesini Kepez Yeni Devlet Hastanesi yolu üzerinde açtı.  600 metrekare alan içerisinde Uysallar Market zincirin en büyüğü olan market açılışına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Dr.Ömer Faruk Mutan, siyasi parti temsilcileri ile iş adamları katılırken, vatandaşların katılımı ise yoğun oldu. Açılış töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Kepez’in artık yeni çekim ve cazibe merkezi haline geldiğini belirterek; “Uysal Marketler zincirinin 20’nci şubesinin Kepez’de açılması bize nasip oldu. Bu bölge Kepez ve Çanakkale’nin yeni çekim alanlarından bir tanesidir. Hemen 200 metre yukarıda yeni devlet hastanesi hizmete giriyor. Bölgemize, Kepez’imize ve Çanakkale’mize hayırlı olmasını diliyorum. Uysal Market’in değerli sahiplerine ve yöneticilerine de hayırlı kazançlar diliyorum” dedi. “Uysal Marketler zincirinin 20’nci şubesinin Kepez’de açılması bize nasip oldu. bu bölge Kepez ve Çanakkale’nin yeni çekim alanlarından bir tanesidir. Hemen 200 metre yukarıda yeni devlet hastanesi hizmete giriyor. Bölgemize, Kepez’imize ve Çanakkale’mize hayırlı olmasını diliyorum. Uysal Market’in değerli sahiplerine ve yöneticilerine de hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

Satın Alma Müdürü Taner Öztürk törende yaptığı konuşmada; “Uysal Marketler Zinciri olarak 20’nci şubemizi halkımızın hizmetine sunmaktan gururluyuz, mutluyuz. En büyük mağazamızı bugün Yeni Hastane yolu üzerinde hizmete sunduk. Şubemiz 600 metrekare alan ile en büyük mağazamızdır. 16 personelimiz ile halkımızın hizmetindeyiz. Kepez’de açtığımız bu ikinci mağazamız oluyor. Kepez Beldemiz gelişmekte ve büyümekte. Bu gelişime karşılık bizlerde yatırımlarımızı Kepez’de devam ettirmekteyiz. Binlerce ürün mağazamızda sergilenirken; yine açılışa özel yüzde yirmi indirim yapmış bulunmaktayız. Kepez halkına, Çanakkale halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi. 
Açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar kurdelenin kesilmesinin ardından Uysal Marketler yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uysal ile birlikte gezdiler.
(Şenol Güven)
Paylaş