havadurum

Uz "Millet İttifakı iktidara yürüyor"

1015
İyi Parti İl Başkanlığının düzenlediği yeni üyelerin rozet töreni hafta sonu gerçekleşti. İyi Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, parti yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı etkinlikte, iktidar mesajı verildi. İyi Parti`nin üye sayının giderek arttığı ifade edilen toplantıda, Türkiye`nin her yerinde olduğu gibi Çanakkale`de de İyi Parti`ye büyük bir ilgi olduğu belirtildi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, hem ülkeyi karış karış gezmesinin, hem de halkın sorunlarını meclis grup toplantılarında dile getirmesinin önemli olduğu belirtilen İyi Parti`de, demokratik parlamenter sisteme dönülerek, Türkiye`nin yeniden cumhuriyet demokrasisiyle buluşacağına vurgu yapıldı. Millet İttifakını oluşturan partiler arasında uyuma dikkat çekilen rozet töreninde, ilk genel seçimde iktidar değişiminin yaşanacağı ifade edildi. 
"İktidara olan inanç bitti"
İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, rozet töreninde, halkın Ak Parti ve Cumhur İttifakı`na yönelik teveccühünün azaldığını, inancının kalmadığını dile getirdi. "Biga`da cumhurbaşkanı bir miting yaptı, tamamen taşıma bir mitingdi. Dört gün önceden otobüsler İl Özel İdaresi`nin önüne dizildi fakat Biga mitingi boş kaldı. Artık bu insanların, insanlarımızı meydana dökme kabiliyeti de kalmadı. Çünkü inanç bitti, artık dur diyecek kitleler hazır hale gelmiş oldu. Bu bağlamda da biz de bu tabloyu görerek, ülkemizi yönetme arzusuyla çalışıyoruz. Bu emeğimize sizler de bugün bizlerin arasına katılarak destek verdiniz. Canı gönülden kutluyorum" dedi. 
"Halkın sorunları gündeme gelmeye başladı"
"Türkiye`de gündem, televizyon köşelerinden ve meclis kürsülerinden iktidar ve muhalefetin birbiri ile çatışmasından ibaretti" diyen Uz, "Halkımızın gerçek sıkıntıları konuşulmaz bir hale gelmişti. Biz Türkiye`yi karış karış gezmeye başladık. Gittiğimiz her yerde esnafımızı, çiftçimizin sıkıntılarını gündeme getirmeye başladık, İYİ Parti buna vesile oldu" dedi. 
İyi Parti`den meme kanseri farkındalığı!
İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar öncülüğünde, İl Kadın Politikaları tarafından düzenlenen çay davetinde gündem meme kanseri konusundaki farkındalık oldu. Türkiye`de her 12 kadından birinin yaşadığı süreç ile ilgili görüşler ve deneyimler paylaşıldı.
(Atilla Akın) 
Paylaş