havadurum

Uz "Vatandaşlar değişimi istiyor"

1299

 İyi Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği ziyaretlerine devam ediyor. Uz, ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Uz, önceki gün yaptığı seçim çalışmalarını Sanayi Sitesinde devam ettirdi. Sanayi sitesi ziyaretinde Uz, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ve kendisi için oy talebinde bulundu. Uz, sanayi sitesi esnafının büyük sorunlarının olduğunu söyledi. Özellikle küçük esnafta ekonomik sıkıntının büyük olduğunu söyleyen Uz, 24 Haziran’dan sonra bu sıkıntıların çözülmesi aşamasında çalışmaların olacağını belirtti. 

 
“Vatandaşların bize gösterdiği teveccüh, dip dalganın doğru olduğunu gösteriyor”
Sanayi Sitesi esnafı ziyareti ile ilgili bir açıklama yapan Rıdvan Uz; “Üç seferdir Çanakkale Sanayi sitesi esnafımızı ziyaret ederek onlarla sohbet edip sorunlarını, dertlerini dinliyorum. Gezip gördüğümüz kadarı ile Çanakkale Sanayi Sitesi esnafımızın çok önemi sorunlarının olduğunu gördük. Ziyaretlerimiz esnasında iş yerlerinde iş olmadığı için oturan esnafımız olduğunu gördük. Küçük esnafımızda ciddi anlamda ekonomik sıkıntılar var. 24 Haziranda sonra İyi Parti ile hizmet vermeye başladığımızda bu sıkıntıları gidermek anlamında ciddi çalışmalarımız olacak. Sanayi Sitesi esnafı ziyaretimizde veya her yerde halkımızın inanılmaz derecede teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bu teveccüh bizlere dip dalganın doğru olduğunu gösteriyor”
 
“Halkımız artık Çanakkale ve ülkede bir değişikliğin şart olduğunu belirtiyor”
24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülke açısından çok önemli olduğunu söyleyen Uz; “24 Haziran da yapılacak olan seçimler halkımıza ve ilçemize hayırlar getirsin. Gündüzleri esnaf ziyaretleri ve akşamları da kahve ve köy toplantıları ile seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaflarımızı ve halkımızı ziyaret esnasında yoğun ilgi ve alaka görüyoruz. Halkımız artık Çanakkale ve ülkede bir değişikliğin şart olduğunu söylüyor. 24 Haziranda yapılacak olan seçimler ülkemizin geleceği açısından çok büyük öneme sahip. İnşallah bu seçim bir şölen havasında, barış içerisinde geçer. Seçim gününe de az bir süre kalırken biz İyi Parti olarak çok çalışarak tüm vatandaşlarımızla buluşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş