havadurum
Yusuf Sonkurt

yusuf@canakkaleolay.com

YAZMASI BİZDEN YORUM SİZDEN

Çanakkale Turizmi Çanakkale Valisi Sayın Orhan Tavlı Başkanlığında masaya yatırılmış, çok güzel bir girişim yalnız masaya yatırılan hastayı ayağa kaldırılacak tedaviyi göremedik ne soyut, ne de somut turizmi sağlığına kavuşturma önerileri bize göre Çimenlik Kalesi'nin turizme açılması, Karayolları Tesislerinin Halk (İngiliz) bahçesinden şehir dışına kaldırılması, ne de Lodos gece kulübünden askeri hastaneye kadar sahilin turizme kazanılımından söz edilmemesi söze edilip de açıklanmamış olmasının yorumu size.

453

    Varlık fonuna ülkemizin 100 yılda kazanımları devredilerek satılması kiraya verilmesi, denetimi olmayan 5 kişinin vicdanına bırakılıp, ülke son şansını oynuyor. Satılacak son varlıklarımızda fon havuzunda inşallah boğulmayız. Dedelerimiz han, hamam, iş, marka bir de gelecek kuşaklara intikali amacıyla bir miktar altın bırakmak bizlerin gelenekleri gereğidir. İşte en son sıkıntıya düşüleceğinde elden çıkarılacak bu altın birikimi ve intikali varlık fonuna devreliden varlıklar örneğine benzetebiliriz.

                Dede kazanır kurar, evlatlar devam ettirebilir, torun satar savar yorum sizin.

                Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yeni devlet başkanı Donalt Trump 7 Müslüman ülkesi vatandaşlarının Amerika’ya girişini yasakladı. Bu başkan kararına başta İngiltere olmak üzere pek çok demokratik laik dünya ülkeleri halkı yüzbinlerce Hristiyan yürüyerek ellerinde hepimiz Müslümanız pankartlarıyla yürüdü, kararı protesto ettiler.      

                Başta biz Türkiye insanımız olmak üzere hiçbir Müslüman ülkesinden bırakın yüzbinlerin protesto yürüyüşünü en küçük bir tepki dahi duyulmadı. İran balistik füze denemesi yaparak sözde Amerika’yı vururuz palavrası sıktı , yorum sizde.

                Şen ve esen kalın.