havadurum

Yarış nefes nefese!

527
Ligin boyu kısaldıkça, stres artıyor. Galatasaray`ın ardından Beşiktaş`ın da mağlup olması, haftayı galibiyetle kapatan Fenerbahçe`yi umutlandırdı. Şampiyonluk yarışı yeniden boyut kazandı. 3 büyükler arasında geçen zirve mücadelesi kıran kırana devam ediyor. Güç dengeleri birbirine yakın olan takımların maçlarında her türlü sonuç alınıyor.
 
42 haftalık maratonun dörtte üçü tamamlanırken, son düzlükte 10 haftalık bir periyot daha bulunuyor. Lider Beşiktaş ile takipçisi Fenerbahçe 5`er, Galatasaray ile Trabzonspor 4`er kez deplasmana çıkacak. Ancak, pandemi nedeniyle tribündeki taraftarlarından mahrum olan büyükler, dış sahalarda olduğu gibi, evlerinde de bocalamaya devam ediyor. 
 
3 büyükler arasında müthiş bir Şampiyonluk çekişmesi yaşanırken, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüpleri arasında Yıldız Savaşları da devam ediyor. Fenerbahçe 1959 yılı öncesi Şampiyonluklarını geri isterken, Galatasaray buna reaksiyon gösteriyor. Beşiktaş ise suskunluğunu sürdürüyor. Edinilen bilgiler çerçevesinde TFF bu isteğe sıcak bakıyor. 
(Cahit Göveren)

Paylaş