havadurum

Yıldız; "Yararlı bir fuar süreci yaşadık"

868

 Çanakkale Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen `Konut Günleri` etkinliğinin ilk fuarı, 28 Haziran- 8 Temmuz’da tarihleri arasında İskele Meydanı’nda gerçekleşti. Etkinlik, 7-16 Eylül tarihleri arasında Burda 17 AVM’de yapılacak ikinci fuarla devam edecek. Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Salih Yıldız, düzenlenen fuarla ilgili görüşlerini gazetemiz Çanakkale OLAY’a aktardı. Yıldız,  firmaların kendilerini halka anlatmak ve güven vermek adına faydalı bir fuar olduğunu belirtti.  Çanakkale’de ciddi bir müteahhit enflasyonu yaşadıklarını ifade eden Yıldız; “Hal böyle olunca da fuara katılan 14 firma ciddi bir şekilde, hem kendilerini tanıttılar, hem de satış yapanlar oldu” dedi.

 
“Firmalara fuara katılımın ardından ciddi bir sirkülasyon oldu”
Firmaların kendilerini halka anlatmak adına fuarların önemli olduğunu dile getiren Yıldız;  “Fuar 10 günlük bir süreyi kapsadı. Bu tür fuarların amacı birincisi firmaların tanıtımıdır. Yaptıkları projeleri halka tanıtmaktır. Bunu iyi bir şekilde yaptık ve fuarımıza ciddi firmalar katıldı. Bu firmalara fuara katılımın ardından ciddi bir sirkülasyon oldu. Birçok insan fuara geldi gitti. Ekonominin biraz dar boğazda oluşu ve belirsizlikleriyle beraber yine de fuarda hareketlilik vardı. Bende dahil olmak üzere arkadaşlarımız ev sattık. İnsanlarla sohbet ederek düşüncelerini aldık” dedi.
 
“Çanakkale müteahhit enflasyonu yaşıyor”
Bu tür fuarların ciddi bir fırsat olduğunu dile getiren Yıldız; “Bu tür organizasyonlar firmaları tanımak, yapılan işleri görmek, projeleri tanımak, gerekirse firma sahiplerini tanıma fırsatı doğuruyor. Böyle olunca bizde ev alacak insanlara bizlerinde kendimizi tanıtma fırsatı yakalamış oluyoruz. Çanakkale’de birçok firmanın olduğunu biliyoruz . Ancak kim kimdir, nedir bilmiyoruz. Çanakkale bu konuda çok ciddi müteahhit enflasyonu yaşıyor. Hal böyle olunca da katılan 14 firma ciddi bir şekilde hem kendilerini tanıttılar, hem de satış yapanlar oldu. Aynı zamanda bir araba kampanyamız vardı. Bu kampanyamız devam ediyor. Son olarak AVM’de 8-16 Eylül’de yapacağımız fuarla beraber 16’sı akşamı yapılacak bir çekilişle şanslı bir ev alıcısına arabasını da teslim edeceğiz. Bütün masrafları Müteahhitler Birliği tarafından karşılanıyor. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkar keyiflide olur. Biz keyifli ve yararlı bir süreç yaşadığımızı düşünüyoruz. Aldığımız tepkiler ve söylemler de bu doğrultuda” dedi.      (Eren Aşnaz)
Paylaş