DOLAR 32.3415 %0.11
EURO 35.1155 %-0.18
G.ALTIN 2239.4607 %-0.18
BITCOIN 63539.3904 %-5.67
ETHERIUM 3255.0881 %-7.17
havadurum

Yılın nikahı

8480

 Bir süre önce evlilik kararı alan Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla ile Gazeteci Kadir Kenar dün Truva Otel’de düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdiler.  Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın nikahı kıydığı, Eski Dönem Belediye Başkanı ve Çanakkale Milletvekili İsmail Özay ile Çanakkale Valiliği Yazı İşleri Müdürü Sema Bayöz’ün nikah şahidi olduğu törende Belediye Başkan Yardımcıları, bürokratlar, gazeteciler, belediye personelleri ile dost ve sevenleri Özyayla ve Kenar çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. 


“Duyarlılık örneği davetiye için teşekkürler”
Nikahı kıyan Belediye Başkanı Gökhan, çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, nikah davetiyelerindeki duyarlılık için çifte teşekkürlerini iletti. Gökhan; Bugün çok güzel dostlar burada.  Ben nikaha başlamadan önce davetiyelere konulan zeytin ağacına dikkat çekmek istiyorum. Bu davetiye verilirken bunun karşılığında bağış yapılıyor. Bu bağış ‘Doğal Hayatı koruma Projesi’ne veriliyor. Çok teşekkür ederim özellikle bugün vesilesi ile bunun yapılması çok anlamlı. Bu hem ormanlarımızı hem ağaçlarımız için yapılan saldırıya karşı bir tavırdır. Öncelikle sizi tebrik ediyorum. İkincisi Handan hanım ile 2002 yılından beri çalışıyoruz. Daha önce İsmail Bey ile çalışmıştı. Bizle çalışmaktan evlenmeye vakit bulamamıştı. Bu aynı zamanda İsmail Bey’inde suçu. Ona Çanakkale’de ne kadar alt yaptığı hizmeti varsa bunların hepsinde Handan hanımın emeği vardır. Alt yapı çalışmalarını sonuna geldiğimi bu günlerde Handan Hanım’ın evliliğini yapıyoruz” dedi.  
 
“İki sınır tanımaz insana mutluluk diliyorum” 
Konuşmasının ardından nikahı kıyan Başkan Gökhan, evlilik cüzdanını çiftlere takdim etmek üzere eski Başkan Özay’a verdi. Evlilik cüzdanını vermeden önce çiftlere mutluluk dileyen Özay; “Onlar farkındalık yaratırlar dik dururlar. Bunu neden söylüyorum. Kadir, onlar her zaman daima dik durmuştur.  Handan’da çalışmanın doruğundadır, çalışırken ödün vermez. Ben şimdi iki sınır tanımaz insana bu belgeyi vermek istiyorum. Mutlulukta, sevgide sınır tanımayan yapı içerisinde olacağınıza inanıyorum. Bu evlilik cüzdanın sizlere takdim ediyorum” dedi.
(Oya Koyuncu)
Paylaş