havadurum

Yöresinden sofranıza "Kahvaltı Dünyası"

4043
Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:142/c Kepez`de, Samanyolu Pastanesi e Et Dünyası kasabının arasında, Et Dünyası`nın sahibi Faruk Vardar ve Samanyolu Pastanesi`nin sahibi Salih Marangoz ortaklığında açılan Kahvaltı Dünyası organik ve taze ürünleri bulundukları yöreden sofranıza getiriyor. Şarküteri, süt ve süt ürünleri, meze çeşitleri, organik ürünler, açık pekmez-tahin-bal, köy yumurtası, zeytinyağı, sos çeşitleri, bakliyat, kurutulmuş gıda ve daha birçok ürün yöresinden temin ediliyor. Ürünler paket servisle evlere de servis ediliyor. Kepez`in her yerine servisin yapıldığı işletme, yüklü alışverişlerde Çanakkale Merkez`e de ürün götürüyor. İşletme, sabah 08:00 akşam 21:00 saatleri arasında açık bulunuyor.
"Her ürünü bölgesinden getiriyoruz"
Faaliyetleri hakkında bilgi veren Salih Marangoz; "Ürünlerimizi Çanakkale bölgesinden temin ediyoruz. Genelde yöresel ürünleri kullanma taraftarıyız. Organik ürünlerimizi İzmir`den alıyoruz, diğer ürünleri de Çanakkale bölgesinden temin ediyoruz. Yerli ürün kullanmaya özen gösteriyoruz. Her ürünü bölgesinden getiriyoruz" dedi. 
"Müşterilerimiz bizden memnun"
`Vatandaşların sizi neden tercih etsin?` sorusunu yanıtlayan Marangoz; "Ben Samanyolu pastanesinin sahibiyim. 15 senedir esnafım. Belli bir müşteri portföyüm var. Salih Vardar da aynı şekilde aynı. Yaklaşık 10 senedir kasap. İkimizin müşterileri de elit müşteriler. Çanakkale`den bile özel olarak gelen müşterilerimiz var. Müşterilerimiz bizden memnun. Gün geçtikçe de müşteri portföyümüz yükseliyor. Tercih edilmesek 15 yıldır bir fiil aynı yeri işletemezsin. Müşterilerimizin tercih edeceğine inanıyorum. Şu ana kadar da iyi gidiyor" dedi. 
Hijyen ön planda
Pandemi döneminde hijyene yüksek önem verdiklerini belirten Salih Marangoz; "Sabah akşam dükkanımızı dezenfekte ediyoruz. Temizliğe ve hijyene önem veriyoruz. Maske, mesaef kurallarına uyuyoruz. Ateş ölçerimiz var. Kendi ateşimizi bile her sabah dükkanı açtığımızda ölçerek not alıyoruz. Hijyen ve temizlik önemli" dedi. 
"Tek şikayet bile almadık"
Marangoz konuşmasının devamında; "Bütün ürünlerimize güveniyoruz. Bugüne kadar tek şikayet bile almadık. O yüzden müşterilerimiz bütün ürünlerimizi gönül rahatlığıyla tercih edebilirler" dedi.
(Atakan Alkış)
Paylaş