havadurum

Ailesi Ayşe Korur için adalet istiyor!

Boşanma sürecindeki eşi Gencay Korur tarafından av tüfeğiyle öldürülen Ayşe Korur’un, adalet süreci devam ediyor. Davanın bugün sonuçlanması bekleniyor.

720

Çanakkale'de boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (39) av tüfeğiyle öldürüp sosyal medyadan 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapan Gencay Korur'un (41) dava süreci devam ediyor. Korur’un, dava süreci bugüne ertelenmişti. Bugün devam eden dava sürecinde, Ayşe Korur için ailesi adalet aramaya devam ediyor. Çanakkale 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugün sonuçlanması bekleniyor. Ayşe Korur’un ailesi, davanın ertelenmeden bugün sonuç bulmasını istiyor. Dava süreci, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve Kadın Meclisleri tarafından takip ediliyor.

“En ağır ceza ne ise onu çeksin”

Ailesi, Gencay Korur’un müebbet cezası almasını, Ayşe Korur’un hakkının aranmasını istediklerini dile getirdi. Dava süreci hakkında konuşan Ayşe Korur’un ailesi “Af maf, hiçbir şey ona vurmasın. Benim kardeşimin hiçbir suçu yokken annemin bir göz evinin içerisinde katletti. En ağır ceza ne ise onu çeksin, en ağır cezayı istiyoruz. Bizim yüreğimiz yanıyor, ölünceye kadar yanacak. Benim kardeşim nasıl çürüyorsa, o da orada çürüsün. Biz müebbet istiyoruz. Benim kardeşimin ne sevgilisi ne de dostu oldu. Hep iftira, hep kendi yaptı bunları” ifadelerini kullandı.

Davanın bugün sonuçlanması bekleniyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş