havadurum

Ali Kamil Soyuak “Çek gönder birlikte çözelim”

Gelibolu Belediyesi vatandaşların öneri, şikayet ve taleplerini daha hızlı ulaştırabilmeleri için “WhatsApp İhbar Hattı” kurdu.

707

Gelibolu Belediyesi’nde yeni bir dönem başlıyor. Belediyeyi ilgilendiren tüm konulara daha etkin bir biçimde çözüm sunmak amacı ile “WhatsApp İhbar Hattı” devreye girdi. Gelibolu belediyesinden yapılan açıklamaya göre “Kıymetli hemşehrilerim; Belediyemizin en büyük sorunları arasında ‘ULAŞILABİLİRLİK’ olduğunun farkındayız. Bu bağlamda göreve başladığımız anda ilk işimiz sosyal medya hesaplarımızı yoruma ve iletişime açmak olmuştu. Çünkü görüş, öneri ve talepleriniz bizim için çok kıymetli.

Ancak bu iş sosyal medyada ‘YORUM’ ile sınırlı kalmasın istiyoruz. Bu nedenle WhatsApp ihbar hattımızı sizlerin hizmetine sunuyoruz. Kent genelinde hizmet anlamında gördüğünüz tüm eksiklikleri ya da görüş ve önerilerinizi WhatsApp hattımız aracılığı ile bizlerle paylaşmanızı rica ediyoruz. WhatsApp ihbar hattımıza ileteceğiniz tüm mesajlar, Belediyemizin ilgili birimleri tarafından kayıt altına alınacak ve konu ile ilgili en geç 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. İlginiz için şimdiden teşekkür ediyor, mesajlarınızı bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş