havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? 28 Şubat Çarşamba Ziraat Türkiye Kupası Maçları

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir’in de mücadele edeceği kupada, tek maç eleme usulüne göre yarı finale yükselecek takımlar belli olacak. İşte bugünün maç programı ve detaylar…

897

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final maçları bugün oynanacak. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir’in de mücadele edeceği kupada, tek maç eleme usulüne göre yarı finale yükselecek takımlar belli olacak. İşte bugünün maç programı ve detaylar…

Trabzonspor - Başakşehir (17:30)

Çeyrek finalin ilk maçında, Süper Lig’in iki iddialı takımı Trabzonspor ve Başakşehir karşı karşıya gelecek. Papara Park’ta saat 17:30’da başlayacak maçı, hakem Kadir Sağlam yönetecek. İki takım arasında ligde oynanan son maçı, 1-1’lik skorla berabere kalmıştı. Kupada ise, Trabzonspor son 16 turunda Gençlerbirliği'ni, Başakşehir ise Hatayspor’u eleyerek çeyrek finale yükselmişti. Bu maçın galibi, Galatasaray - Fatih Karagümrük maçının galibiyle yarı finalde karşılaşacak.

Beşiktaş - Konyaspor (20:45)

Çeyrek finalin ikinci maçında, Süper Lig lideri Beşiktaş, TÜMOSAN Konyaspor’u ağırlayacak. Tüpraş Stadı’nda saat 20:45’te başlayacak maçı, hakem Ali Şansalan yönetecek. İki takım arasında ligde oynanan son maçı, 2-0’lık skorla Beşiktaş kazanmıştı. Kupada ise, Beşiktaş son 16 turunda Antalyaspor’u, Konyaspor ise Sivasspor’u eleyerek çeyrek finale yükselmişti. Bu maçın galibi, yarı finalde Fenerbahçeyi eleyen Ankaragücü ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçları Nasıl İzlenir?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları, A Spor ve ATV kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, maçları internet üzerinden izlemek isteyenler, A Spor ve ATV’nin resmi web sitelerinden veya mobil uygulamalarından maçları takip edebilecekler.

(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş