havadurum

Burs başvurusu başlıyor!

Osnabrück Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Osnabrück Kent Konseyi, Uluslararası Yaz Dil Okulu İçin Burs Fırsatları Sunuyor

1122

Osnabrück Üniversitesi ve Osnabrück Kent Konseyi, Angers (Fransa), Çanakkale (Türkiye), Derby (İngiltere), Haarlem (Hollanda), Hefei (Çin), Evansville (ABD) ve Vila Real (Portekiz) gibi kardeş ve dost şehirlerinden birer kişiye burs sağlıyor. Bu burs, seçilen kişinin Osnabrück Üniversitesi'nin düzenlediği 32. Uluslararası Yaz Dil Okulu'na katılmasını mümkün kılacak.

32. Uluslararası Yaz Dil Okulu Hakkında Bilgi

Bu yaz dil okulu, 19 Ağustos - 16 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek ve 90 saatlik yoğun Almanca dil eğitimini içerecek. Kurs, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her düzeydeki öğrenci ve çalışanlar için tasarlandı.

Program ve Etkinlikler

Kurs süresince öğrencilere geniş bir etkinlik programı sunulacak. Öğleden sonra ve hafta sonları, sunumlar, şirket turları, spor etkinlikleri ve sosyal etkinliklerin yanı sıra geziler de düzenlenecek. Kursun sonunda, katılımcılar için dört günlük bir Berlin gezisi planlanıyor.

Çanakkalelilerin başvurusu alınacak

Burs, kurs ücretlerinin yanı sıra konaklama ve sağlık sigortası masraflarını da karşılayacak. Osnabrück'ün yukarıda belirtilen kardeş şehirlerinin her biri için bir burs mevcut. Almanca dil becerilerini geliştirme fırsatı yakalamak isteyen Çanakkalelilerin başvuruları alınacak. Almanca diline temel düzeyde hakim olmak burs için bir ön koşul olmamakla birlikte başvuru sahiplerinin 18 yaş ve üzerinde olması gerekiyor.

Burs başvurusunda bulunacak adayların dikkatine!

Bursa dahil olan masraflar aşağıda yer almaktadır;

  • Osnabrück Yaz Dil Kursu katılım ücreti,
  • Osnabrück’te bulunduğunuz süre içerisindeki konaklama bedeli,
  • Sağlık sigortası masrafları,
  • Berlin’e düzenlenen gezi (katılım isteğe bağlıdır)

Bursa dahil olmayan masraflar

Bunların dışında, üstlenmeniz gereken masraflar aşağıdaki gibidir:

  • Pasaport ve vize işlemlerine ilişkin masraflar
  • Tüm yolculuk giderleriniz (örneğin: otobüs, uçak, tren vb.)
  • Osnabrück’te kaldığınız süre boyunca yeme-içme, kişisel vb. giderleriniz
  • Başvuru için son tarih 31 Mart 2024. Burs başvuru sonuçları 2024 Mayıs sonu belirlenecek. Burs için uygun görülen kişi Osnabrück’teki yetkililer tarafından aranıp, sonuç kendisine bildirilecek.
(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş