havadurum

Çan Belediyesi yeni döneme ilk adımı attı

Çan Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Nisan ayında gerçekleştirdiği Meclis Toplantısı'nda önemli kararlar aldı. Toplantıya yoğun katılım gösteren CHP'li ve AK Partili meclis üyeleri, temsilciler ve vatandaşlar, şehrin yönetimi için bir araya geldi.

1046

Nisan ayının gelmesiyle birlikte, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Çan Belediye Başkanlığı için yapılan Meclis Toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti. Çan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, 10 CHP'li ve 5 AK Partili yeni meclis üyeleri, her iki partinin temsilcileri, il genel meclisi üyeleri ve vatandaşlar katılımıyla gerçekleşti.

Atama Kararları

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan meclis toplantısında alınan önemli kararlar arasında, CHP'li Meclis Üyesi Mustafa Erdem'in Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanması, CHP'li Meclis Üyesi Sevil Aydın Sezen'in belediye şirketinin yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. Bu kararlar, Çan Belediyesi'nin yeni dönemdeki hedeflerine yönelik atılmış önemli adımlar.

Başkan Arslan'ın Vizyonu Çan'a hizmet ve değer katmak

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Yeni dönemin ilk meclis toplantımızı değerli meclis üyesi arkadaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Tüm renklerimizle bu şehre hizmet sunmak tek gayemiz olacaktır. Bu şehre değer katmak ve insanlarımıza hizmet sunmak için çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim yardımcımız olsun" şeklinde ifadeler kullandı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş