havadurum

Çan GOSK’da Başkan Yeniden Barış Engin Oldu

Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü’nün (GOSK) ikinci olağan kongresi yapıldı. Genel Kurul sonrasında Barış Engin yeniden başkanlığa seçildi.

936

Tek adayla gidilen kongre sonrasında açıklamada bulunan Çan GOSK Yönetim Kurulu Başkanı Barış Engin, “Çan Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü (GOSK) olarak, 2. Olağan Genel ve Mali Kurul Toplantımızı gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu toplantıda, geleneksel okçuluğun önemini vurgulayarak, spor kulübümüzün geleceği için önemli adımlar attık ve yeni yönetim kurulu ile yüksek istişare kurulu üyelerimizi belirledik” dedi.

Yeni dönemde, geleneksel okçuluk sporunda daha etkin başarılara ulaşmak için kararlı olduklarını ve bununla birlikte , Türk dünyasının zengin kültürü ve maneviyatını yaşatmak, sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamanın öncelikleri arasında olduğunu ifade eden Çan GOSK Yönetim Kurulu Başkanı Barış Engin, “Çan GOSK olarak, Türk dünyasının mirasını korumak ve gelecek nesillere aktarmak adına girişimlerimizi artıracağız. Ayrıca, toplumumuza fayda sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmek için çaba göstereceğiz.

Geleneksel okçuluğun ruhuyla hareket ederek, Türk dünyasının kültürünü ve maneviyatını yüceltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte, değerli destekçilerimizin ve kamuoyunun yanımızda olması bizim için son derece önemlidir. Çan GOSK olarak, Türk dünyasının gurur kaynağı olan geleneksel okçuluğu daha da ileriye taşıyabilmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İdari Kadro Şeması: Yeni Dönemde Hangi İsimler Hangi Görevlerde?

Çan GOSK'un yeni dönem idari kadrosu da şekillendi. Başkan Yardımcıları arasında Mülkü Engin (Yerel Yönetimlerden Sorumlu), Bülent Çalışkan (Stratejik Planlama ve Bütçeden Sorumlu), Sabri Karakaya (Özel Temsilcilik ve Basından Sorumlu), Hasan Adıyaman (Kaynak Geliştirmeden Sorumlu), Mustafa Gökkaya (Sosyal Yardımlaşmadan Sorumlu), İrfan Öztürk (Afet ve Krizden Sorumlu) görev alırken, diğer önemli pozisyonlarda Fatma Nur Bayyar (Özel Kalem), Emine Durgut (Genel Sekreter) ve İlhan Özgören (Genel Sekreter Yardımcısı) bulunuyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş