havadurum

Çanakkale Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerinden Vali Aktaş’a Özel Ziyaret

Çanakkale Bilim Sanat Merkezi'nin öğrencileri ve öğretmenleri, Erasmus+ Ka210 Climate Mates Projesi kapsamında Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

1268

Öğrencilerin çevre bilinci ve iklim değişikliği konusundaki farkındalığını artırmak amacıyla Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi tarafından yürütülen Erasmus+ Ka210 Climate Mates Projesi kapsamında öğrenciler, Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

Öğrencilerin Heyecanlı Ziyareti

Çanakkale Bilim Sanat Merkezi Müdürü Berna Aras liderliğinde, İngilizce Öğretmeni Gözde Engin Varol ve Sınıf Öğretmeni Sebil Var Şenol eşliğinde, proje kapsamında yer alan öğrenciler Vali Aktaş'ı ziyaret ederek projelerini tanıttılar.

Çevre Dostu Yaşam Bilinci ve İklim Değişikliği

Proje, iklim değişikliği ve çevre konularında bilinçlenmeyi hedefliyor. Öğrencilere günlük yaşamlarında çevre dostu tercihler yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinliklerle, iklim değişikliğinin nedenleri ve etkileriyle ilgili bilgi veriliyor.

Vali Aktaş’ın Memnuniyeti

Vali İlhami Aktaş, öğrencilerin ve öğretmenlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onları tebrik etti ve başarılar diledi. Aktaş, gençlerin çevre bilinci konusunda duyarlı olmalarının önemini vurgulayarak, projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yeni Nesil İçin Umut Verici Adımlar

Bu tür projelerin, gençlerin bilinçlenmesi ve çevre konusunda duyarlılık kazanması için önemli olduğunu belirten Aktaş, genç neslin çevre ve iklim konusunda bilinçli ve sorumlu bir şekilde hareket etmesinin gelecek adına umut verici olduğunu ifade etti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş