havadurum

Çanakkalespor, Bayramiçspor’u 3-2 yenerek moral buldu

Çanakkale 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Çanakkalespor, 25 Şubat’taki son maçında Bayramiçspor’u 3-2 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Takımın yeni teknik direktörü Işıl Kahraman Sönmez, transfer ettiği Mert Kılıçkaya, Caner Tekin ve Eren Erdoğan gibi isimlerle takımın performansını artırdı.

1009

Bayramiçspor karşısında 23. dakikada Erman Aydın, 34. ve 55. dakikalarda Emrah Avcı’nın golleriyle 3-0 öne geçen Çanakkalespor'un, son bölümde yediği iki golle skoru 3-2’ye geriledi. Maçın son düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşayan Çanakkalesporlu oyuncular, teknik heyet ve yönetim, bu galibiyetin kendilerine özgüven ve motivasyon kazandırdığını söyledi. Takımın hedefinin tüm maçlarını kazanarak play offlara kalmak ve bir üst lige çıkmak olduğu belirtildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Çanakkalespor Başkan Yardımcısı Tuğberk Güzel, “Adı gibi; Başkanı, yönetimi, teknik kadrosu ve oyuncuları da çok güçlü ve kaliteli olan Çanakkalesporumuzu hak ettiği noktaya ulaştırmak için kenetlenmiş durumdayız. Başkanımız Erkal Turan, yönetimimiz ve teknik kadromuz, tüm sporcularımıza elinden gelen tüm olanağı sağlamak için ciddi bir mücadele veriyor. Bizler Çanakkalespor isminin ne kadar büyük olduğunun farkındayız ve Çanakkalespor’u üst noktalara taşımak için başta hocamız ve oyuncularımız olmak üzere; Başkanımızla, yöneticilerimizle, Çanakkalemizin spora ve futbola destek olan tüm bileşenlerinin desteği ile çok farklı yerlere geleceğimize yürekten inanıyoruz. Bu galibiyet vesilesi ile Çanakkale halkını, genç sporcu kardeşlerimizi desteklemeleri ve onların yanında olmaları için iç ve dış sahada tüm maçlara bekliyoruz. Onların desteği bizler için çok ama çok önemli! Çanakkalespor sadece hocamızın, oyuncularımızın, başkanımızın ve yönetimimizin değil, tüm Çanakkale’nin takımıdır, geçmişinde olduğu gibi en iyi yerlere gelmeyi fazlasıyla hak etmektedir.” dedi.

(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş