havadurum

ÇDH Personeline el hijyen belgesi

Çan Devlet Hastanesi (ÇDH) Cerrahi Birimler Yataklı Servisinde görev yapan personellere, "El Hijyeni” uyumunda göstermiş oldukları başarılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

1123

ÇDH Cerrahi Birimler Yataklı Servisimizde görev yapan personellere, 2024 yılı ilk üç aylık dönemde "El Hijyeni” uyumunda göstermiş oldukları başarılarından dolayı Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hasan Alpay ve Hastane Enfeksiyon Kontrol Komitesi Birimi tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Konuyla ilgili olarak ÇDH'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, "Çan Devlet Hastanesi olarak temiz ellere öncelik vermek için, hasta ve yakınlarından yöneticilere kadar her seviyedeki insanın, el hijyenine uyum davranışı ve tutumu kazanmada kilit oyuncular olarak hareket etmesi bilinciyle, hayat kurtarmak için el hijyeni ve enfeksiyon kontrolünün önemine inanarak her seviyedeki sağlık çalışanımızın yüksek kalitede ve daha güvenli bakım için el hijyeni konusunda birleşmesi için var gücümüzle çalışmaktayız" denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş