havadurum

ÇOMÜ Rektörü Erenoğlu, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu’nu Ağırladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokol, üniversite-sektör işbirliğini ve girişimciliği artırmayı amaçlıyor.

1686

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ve kurul üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette, üniversite-sektör işbirliği ve girişimcilik konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversite-Sektör İşbirliği Protokolü İmzalandı

Rektör Erenoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurul çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı. Üniversite-sektör işbirliğinin önemine vurgu yapan Erenoğlu, girişimciliğin artırılması için ortak projeler geliştirmek istediklerini belirtti. Bu kapsamda, üniversite ve kurul arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Nazik Ziyaretlerine Teşekkür Etti

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ise, Rektör Erenoğlu’na gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ederek, üniversite ile kurul arasındaki işbirliğinin gelişmesini temenni etti. Ziyaret, günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Ziyarete, Başkan Yardımcıları Emir Üstün ve Cem Öner, İcra Komitesi Üyeleri Ahmet Yunus Sevim, Çağdaş Bağmeşli, Mücahit Esin, Seçkin Sezer ve TOBB Çanakkale GGK Sorumlusu Gözde Kartal da katıldı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş