havadurum

Dardanos’ta şüpheli ölüm vakası…!

Dardanos Sahili'nde tatilcilerin bulduğu cansız beden, çevredekileri şok etti. Turistlerin olayı güvenlik güçlerine ihbar etmesinin ardından incelenen bedenin ölümün şüpheli görünmesi nedeniyle akıllara "intihar mı cinayet mi?" sorusunu getirdi.

3220

Dardanos Sahili’nde yürüyüşe çıkan turistler, şok edici bir olayla karşılaştı. Yerde yatan cansız bir beden bulan tatilciler, sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen güvenlik güçlerinin incelemesinin ardından şahsın şantiye şefi olarak görev yapan Sezai Kapulu olduğu öğrenildi.  

“İntihar mı cinayet mi?”

Dardanos Sahili'nde cansız bedeni bulunan kişinin ölümünden bir saat önce şantiyenin konumunu göndererek “Kepçeyi yükleyerek geliyorum” mesajını attığı öğrenildi. Cansız bedeni, kafasına tek el ateş edilmiş şekilde ve sağ elinde bir silah ile bulundu. Olayın şüpheli görünmesi akıllarda soru işaretlerine yol açtı. Şüpheli ölüm nedeniyle swap testi yapmak için örnek alındı. Ölümün şüphe uyandırması nedeniyle akıllara “İntihar mı, cinayet mi?” sorusunu getirdi. Güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

(Esra Güller)

Paylaş