havadurum

Emeklilere 3 Farklı Ödeme Müjdesi!

Milyonlarca emekli için Nisan ayı adeta bir bayram havasında geçecek. TBMM'den gelen onay ile emeklilere üçlü ödeme yapılacak. 1-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerin IBAN hesaplarına 3 ayrı ödeme birden yatacak.

3848

Nisan ayı emekliler için adeta bir şölen havasında geçecek. TBMM'den gelen onay ile emeklilere üçlü ödeme müjdesi verildi. 1-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerin IBAN hesaplarına 3 ayrı ödeme birden yatacak.

Bayram İkramiyesi

Yüzde 50 zamlı olarak ödenecek olan 3.000 TL'lik bayram ikramiyesi 1-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacak.

Emekli Maaşı

Emekli maaş ödemelerinin öne çekilmesi gündemde. 15 Nisan ve 28 Nisan tarihleri arasında ödenmesi planlanan maaşların Ramazan Bayramı öncesinde yatırılması için çalışmalar yapılıyor.

Emekli Maaş Promosyonu

4A, 4B ve 4C emeklisi, maaşını taşıdıkları kamu bankalarından 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon alabilecek. 1 Nisan'a kadar başvuru yapan emeklilerin promosyon ödemeleri de bayram öncesine yetişecek.

Emekliler için Ödeme Takvimi:

  • 1-5 Nisan: Bayram ikramiyesi
  • 1-5 Nisan: Emekli maaş promosyonu (1 Nisan'a kadar başvuranlar için)
  • 15 Nisan veya daha öncesi: Emekli maaşı (Onaylanması halinde)

Emekliler için Ekstra Sürprizler:

Emekli maaşı promosyonu kapsamında bankalar tarafından farklı kampanyalar da sunulabilir. Bu kampanyalar bankalara göre değişiklik gösterebilir. Emeklilerin, promosyon seçiminde bankaların sunduğu faiz oranlarını, ek avantajları ve şartları dikkatlice değerlendirmesi önemlidir.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş