havadurum

Eski Futbolcu Ersen Martin Hayatını Kaybetti!

Türk futbolunun sevilen isimlerinden biri olan Ersen Martin, 44 yaşında hayatını kaybetti. Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski yıldızı, aort damarının yırtılması sonucu uzun süredir tedavi görmesine rağmen hayatını kaybetti.

1229

Eski Beşiktaş ve Trabzonspor yıldızı Ersen Martin, 44 yaşında aramızdan ayrıldı. Aort damarının yırtılması sonucu uzun süredir tedavi gören Martin, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Türk futbolunun sevilen isimlerinden biri olan Martin'in ölümü sevenlerini ve futbol camiasını yasa boğdu.

Ersen Martin Kimdir?

Ersen Martin, 23 Mayıs 1979'da Almanya'da doğdu. Futbola Nürnberg'de başladı ve sırasıyla Beşiktaş, Gençlerbirliği, Mainz, Trabzonspor, Ankaragücü, Kayserispor ve Karabükspor'da forma giydi. 2014 yılında futbolu bırakan Martin, 4 kez de A Milli Takım forması giydi.

Futbolculuk kariyerinde birçok başarıya imza atan Martin, Beşiktaş ile 2 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kazandı. Trabzonspor ile de 1 lig şampiyonluğu yaşadı.

Futbolseverler Ersen Martin'i Anıyor

Ersen Martin'in vefat haberinin ardından futbolseverler sosyal medyada taziye mesajları yayınladı. Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri de Martin için başsağlığı mesajı yayımladı.

Ersen Martin'in Vefat Nedeni

Ersen Martin, 2022 yılında geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtıldı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Martin, 19 Mart 2024 tarihinde hayatını kaybetti.

Ersen Martin'in cenaze töreninin tarihi ve saati henüz belli değil. Ersen Martin'in ölümü Türk futbol camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Futbolseverler, Martin'i unutmayacaklarını ve her zaman kalplerinde yaşayacağını dile getirdiler.

(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş