havadurum

Ezine ve Geyikli Belediye Başkanları Mazbatalarını Aldı

Ezine Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Ezine ve Geyikli Belediye Başkanları mazbatalarını aldı. Yeniden seçilen başkanlar, hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

952

Ezine Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Ezine ve Geyikli Belediye Başkanları mazbatalarını aldı. Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, vatandaşların verdiği destekle tekrar seçilmenin gururunu yaşadığını belirtirken, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu da yoğun bir seçim sürecinin ardından görevlerine devam edeceklerini ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

Başkan Yüksel; "Vatandaşların Verdiği Destekle Gururluyum"

Yüksel "Halkımızın kullandığı oy neticesinde Ezine Belediye Başkanlığı görevine tekrar seçilmenin gururunu yaşıyorum. Ezine halkının bana verdiği destekten dolayı kendimle gurur duyuyorum. Belediye hizmetlerine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Memleketim için ne yapsam azdır. Seçildiğim bugünden itibaren, yaşadığımız şehrin her noktasında Ezine Belediyesinin damgası olacak. İlçemizi daha iyi yaşanabilir bir kent yapmak için geceli gündüzlü yorulmadan çalışmalarımız olacak. Dün nasılsa bugünde ayırmadan ayrıştırmadan hizmetlerimiz devam edecek sizlere buradan söz veriyorum. Ezine’miz için bu yeni dönem hayırlı uğurlu olsun. Kazanan her zaman Ezine’miz olsun” diyerek cümlelerine son verdi.

Başkan Oruçoğlu; "Herkesin Belediye Başkanı Olacağız"

Oruçoğlu “ Vatandaşlarımızın teveccühü bizi bu göreve 5 yıl daha layık gördüler. Yoğun bir seçim sürecinden çıktık. İlçe Seçim kurulundan mazbatalarımızı alacağız. Geyikli ’de yine herkesin başkanı olmak için yoğun bir çalışma sergileyeceğiz. İnşallah dünde olduğu gibi bugünde, yarında hep beraber olacağız. Buradan Geyikli halkına beni seçtikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile buradan herkesin yaklaşan Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş