havadurum

Faruk Optik, 1. Yılını Teknoloji ve Müşteri Memnuniyeti İle Kutladı

Faruk Optik, optik sektöründeki 30 yıllık deneyimini son teknolojiyle donatılmış kendi mağazasında bir araya getirerek önemli bir kilometre taşını kutladı.

1015

Faruk Optik, optik sektöründeki 30 yıllık deneyimini dönemin son teknolojik cihazlarıyla bir araya getirerek kendi mağazasında bir yılını geride bıraktı. Faruk Optik birinci yılını çok sayıda katılımcılarıyla kutladı. Faruk İnceyaprak konuşmasında , "Mesleğe başladığım ilk günden bugüne kadar gelişen dünya ile birlikte, siz değerli müşterilerimizin kaliteli görme ve göz sağlığı konularında ki ihtiyaçlarını karşılayabilmek, müşteri memnuniyeti odaklı ve doğru ürünü doğru tüketici ile buluşturmak mottası ile yol çıkmış olduğumuz işletmemiz; bugün ve gelecekte de görme alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, siz değerli müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlere yardımcı olmak için buradayız ve sizleri bekliyoruz” dedi.

Motorcu dostları yalnız bırakmadı

Ayrıca, motosiklet tutkunu olan Faruk İnceyaprak, birinci yılını çevre illerden ve ilçelerden gelen motorcu dostlarının katılımlarıyla özel bir etkinlikle kutladı. Bu özel gün, dostlarının ve müşterilerinin bir araya gelerek keyifli bir zaman geçirmesine vesile oldu. Faruk Optik, hem sektöre olan katkılarıyla hem de müşteri odaklı hizmet anlayışıyla önemli bir yılını daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadı.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş