havadurum

Fenerbahçe - Royale Union Saint-Gilloise Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? UEFA Konferans Ligi Son 16 Rövanşı

Avrupa futbolunun kalbinde yer alan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Royale Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geliyor. İstanbul’da oynanacak olan bu kritik maçın tüm detayları ve yayın bilgileri bu makalede!

918

UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanı devam ediyor ve Türk futbolunun güzide temsilcisi Fenerbahçe, Belçika’nın yükselen yıldızı Royale Union Saint-Gilloise ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe taraftarları, bu önemli maçı ne zaman ve hangi kanalda izleyebileceklerini merak ediyor. İşte, futbolseverlerin merakla beklediği maçın tüm ayrıntıları!

Maçın Tarihi ve Saati

Fenerbahçe - Royale Union Saint-Gilloise maçı, 14 Mart 2024 Perşembe günü TSİ 20:45’te başlayacak. Bu heyecan verici karşılaşma, futbolseverlerin kalbinde özel bir yer tutuyor.

Yayın Bilgileri

Maç, Türkiye saati ile 20:45’te başlayacak ve futbol tutkunları bu mücadeleyi Exxen platformunda canlı olarak izleyebilecekler. Maçın yayın hakları konusunda Exxen, tüm Fenerbahçe taraftarlarını ekran başına davet ediyor.

Maçın Oynanacağı Yer

Karşılaşma, Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde, İstanbul’daki Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Stadyumun coşkulu atmosferi, maçın heyecanını ikiye katlayacak.

Önemli Notlar

  • Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda Royale Union Saint-Gilloise’yi 3-0 mağlup etti.
  • Fenerbahçe’nin gollerini Michy Batshuayi, Jayden Oosterwolde ve Dusan Tadic kaydetti.
  • İlk maçta Fenerbahçe’nin üstün oyunu ve taktik disiplini göz doldurdu.

Beklentiler ve Tahminler

Fenerbahçe’nin evinde oynayacağı bu rövanş maçında da favori olarak gösteriliyor. Ancak futbolun sürprizlere açık olduğunu unutmamak gerek. Royale Union Saint-Gilloise’nin de bu maçta elinden gelenin en iyisini yapacağı kesin.

Fenerbahçe - Royale Union Saint-Gilloise maçı, futbolseverler için kaçırılmaması gereken bir mücadele olacak. Maçın sonucu ne olursa olsun, sahadaki mücadele ve futbol şöleni, herkesin gönlünde taht kuracak.

Fenerbahçe’nin Avrupa’daki yolculuğunu takip etmek isteyen herkes, 14 Mart Perşembe günü saat 20:45’te Exxen’de buluşuyor. Bu maçı kaçırmayın!

(HABER MERKEZİ)
Paylaş