havadurum

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Trendyol Süper Lig 29. Hafta

Galatasaray’ın, Süper Lig’deki rakibi Çaykur Rizespor ile olan mücadelesi futbol gündeminin zirvesinde. Liderlik koltuğunu koruma hedefindeki sarı-kırmızılıların, bu önemli maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

1135

Galatasaray’ın, Süper Lig’deki rakibi Çaykur Rizespor ile olan mücadelesi 8 Mart Cuma günü saat 20.00’de. Liderlik koltuğunu korumak isteyen sarı-kırmızılı takım, evinde rakibine puan vermemek için mücadele edecek. Maç, beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Tarihi ve Saati

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı 8 Mart Cuma günü saat 20.00’de futbolseverlerle buluşacak. Bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmak istemeyenler, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilir.

Maçın Önemi

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de son 16 müsabakada mağlup olmadı ve son 9 resmi maçını kazanarak müthiş bir form grafiği çizdi. Çaykur Rizespor ise deplasmanda puanla evine dönmek ve ligde üst sıralara tırmanmak istiyor.

Takımların Muhtemel 11’leri

Galatasaray ve Çaykur Rizespor’un muhtemel 11’leri merak konusu. İki takımın da sahaya süreceği kadrolar, maçın kaderini belirleyecek önemli faktörler arasında.

Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasındaki heyecanla beklenen karşılaşmanın muhtemel 11’leri belli oldu. İşte iki takımın da sahaya sürebileceği kadrolar:

Galatasaray’ın Muhtemel 11’i

Kaleci: Muslera
Defans: Barış Alper Yılmaz, Sanchez (belirsiz), Nelsson, Köhn
Orta Saha: Torreira, Kerem Demirbay,
Forvet: Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Tete, İcardi

Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı ve Aurier sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacaklar. Davinson Sanchez’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Çaykur Rizespor’un Muhtemel 11’i

Kaleci: Gökhan
Defans: Alikulov, Emirhan, Taha, Hojer
Orta Saha: Shelvey, Olawoyin, Varesanovic, Sauer
Forvet: Akintola, Minchev

Çaykur Rizespor, deplasmanda puanla evine dönmek ve ligde üst sıralara tırmanmak için mücadele edecek.

(YUNUS ERZİNCANLI)
Paylaş