havadurum

Gelibolu AKM ve Park Kahvesi’nde zam!

Gelibolu halkının sıklıkla zaman geçirdiği Atatürk Kültür Merkezi ve Park Kahvesi’nde ürünlere zam yapıldı.

889

Gelibolu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kent Hizmetleri A.Ş. tarafından işletilen Atatürk Kültür Merkezi ve Park Kahvesi’nde ürünlere zam yapıldı. Yeni ücret tarifesine göre çay 10 lira, sade tost 60 lira oldu. Kordonda atıştırmalık bir şeyler yemek isteyen vatandaşların cebinden en az 70 lirayı gözden çıkartmak zorunda.

Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan belediyeye yazı geldi

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan Gelibolu Belediyesi’ne, “Odamıza kayıtlı Cafe işletmesi mesleğinde kayıtlı esnaflarımızın Park Kahvesi ve Atatürk Kültür Merkezi’nde uygulanan fiyat tarifelerinden dolayı oluşan haksız rekabet dolayısı ile işletmelerimiz zarar görmektedir. Fiyat tarifelerinin Odamızın çay bahçelerine verilen fiyat tarifesi üzerinden uygulanması ya da ödemiş oldukları kiralarda iyileştirme talep etmektedirler. Bilgilerinize arz ve rica olunur” ifadeleri yer aldı.

“Her ay yaklaşık 400 bin TL zararda”

Öte yandan Gelibolu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Fiyatlarda yapılan güncellemenin bir diğer nedeni de yapılan inceleme sonucunda Gelibolu Kent Hizmetleri A.Ş.’nin her ay yaklaşık 400 bin TL zararda olduğunun anlaşılmasıdır” ifadelerine yer verildi.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş