havadurum

Geliboluspor Kız Bisiklet Takımı Türkiye şampiyonu oldu!

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen, 2024 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve 81 ilden 307 sporcunun katılım sağladığı Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonasında Geliboluspor’un iki sporcusu Yağmur Ecrin Çolakoğlu ve Meryem Ada Yenal Türkiye şampiyonu oldu.

962

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2024 Yılı Faaliyet Programında bulunan 81 ilden 307 sporcunun katıldığı 4-5 Mayıs’ta düzenlenen Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonasında Geliboluspor’un başarılı iki sporcusu Yağmur Ecrin Çolakoğlu ve Meryem Ada Yenal Türkiye şampiyonu olarak Çanakkale’yi gururlandırdı.

Sporcular Çanakkale’yi gururlandırdı

1’inci gün yapılan uzun yol yarışında; 12 Yaş Kızlarda Meryem Ada Yenal 1’inci, 15 Yaş Kızlarda Yağmur Ecrin Çolakoğlu 1’inci oldu. Masal Zeynep Dertop ise bu yarışta 3’ncü sırada devam ederken düştü ve yarış dışı kaldı. Denizli'de 2.Gün yapılan Tırmanma Yarışlarında ise 15 Yaş Kızlarda Yağmur Ecrin Çolakoğlu 1’inci olarak 2’nci kez kürsünün zirvesine çıktı. Geliboluspor Bisiklet Takımı, Türkiye Şampiyonasında 3 Birincilik kazanmış oldu. Geliboluspor Kulüp Başkanlığı, yarışmaya katılan sporcuları tebrik ederek ve araç desteğinde bulunan Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak’a teşekkür etti.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş