havadurum

Güreş turnuvalarında 17 ilden güreşçiler heyecanla yarışıyor

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okullar Arası Küçük Erkekler Güreş Müsabakaları düzenliyor.

796

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Okullar Arası Küçük Erkekler Güreş Müsabakaları düzenleniyor. Heyecan dolu mücadeleye ev sahipliği yapan müsabakalar 2-5 Nisan tarihlerinde Kuşadası Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

17 farklı şehirden 180 sporcu geldi

Türkiye'nin dört bir yanından gelen toplam 17 farklı şehirden gelen 180 güreşçi, kıyasıya mücadeleler için Kuşadası’nda bir araya geldi. Aydın, Afyon, Çanakkale, Kütahya, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Bilecik, Isparta, Manisa, Antalya, Yalova, İzmir, Kırklareli, Denizli, Muğla ve Balıkesir'den gelen sporcular, minderde yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar.

Müsabakalar heyecanla devam ediyor

Müsabakaların açılış seremonisi, Kuşadası Spor Salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu’nun yaptığı açılış konuşması ile başladı. Müsabakalara katılan tüm sporculara başarılar dileyen Müdür Fillikçioğlu, genç güreşçileri izlemekten duyduğu heyecanı dile getirdi. Ayrıca katılımcı takımlara ‘hoş geldin’ diyerek müsabakalarda başarılar dileyen Fillikçioğlu, güreş tutkunlarını Kuşadası Spor Salonu'na davet etti.

(İHA)
Paylaş