havadurum

İskenderoğlu’nun proje tanıtım lansmanı başladı

Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide Iskenderoğlu’nun proje tanıtım lansmanı başladı.

995

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, hareketlilik artmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide Iskenderoğlu’nun proje tanıtım lansmanı İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde başladı. Lansman toplantısına, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, 27. Dönem Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, 27. Dönem İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, AK Parti ve MHP’li yöneticiler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunda bulunulmasının ardından konuşmalara geçildi.

"Kader çizgisini sizlerle yeniden çizmek için bir araya geldik"

Açılış konuşmasında konuşan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas "Bizler de kader çizgisini sizlerle yeniden çizmek için sizlerle bir araya geldik. Sizlerden gençler aldığımız heyecanla yola devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Bizim onlarla işimiz yok"

Proje tanıtım lansmanında konuşan MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, “31 Mart seçimlerinin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. MHP olarak temennimiz, huzur ve kardeşlik ortamında seçimlerinizin tamamlanması. Terörle birlikte yürüyen kim varsa bunlara saygı duymuyoruz. Bizim onlarla işimiz yok” dedi.

"Biz Çanakkale'yiz"

Naim Makas'ın konuşmasının ardından konuşan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider "Biz Çanakkale’yiz. Biz Mustafa Kemal'in tarih sahnesine çıktığı kentteyiz . Biz rakibimiz olarak Mustafa Kemal'in partisini karşımızda görmek istiyoruz" sözlerine yer verdi.

"Biz daha iyisini yaparız diyoruz"

Bugün Çanakkale'ye ziyarette bulunan Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu'nun proje lansmanına katılım sağladı. Uraloğlu, “1915 Çanakkale Köprüsünde çalışmaktan büyük gurur duyuyorum. Böyle bir eseri ülkemize ve Çanakkale’mize kazandırmaktan dolayı gururluyum. Belediyeler bizim için kıymetli. Çanakkale’yi Cumhur İttifakı belediyeciliği ile hiç tanıştırmadık. Demek ki kendimizi anlatamadık. Seçim inanç işidir. Seçim çalışmaları süresinde kendimizi iyi anlatırsak, seçimi Allah’ın izniyle alırız. Biz daha iyisini yaparız diyoruz. Çanakkale bu anlamda bize fırsat versin" sözlerini kullandı.

Konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, salonda bulunanlara Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı, daha sonra ise projelerini anlattı. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş