havadurum

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğrencileri Çanakkale Belediyesi'ni İnceledi

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezini ziyaret ederek, binaya ilişkin bilgiler aldı.

1151

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin 3 ve 4. Sınıf öğrencileri ile öğretim üyeleri, proje çalışmaları kapsamında geldikleri Çanakkale'de, Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezini de ziyaret etti. Proje yarışmasıyla elde edilen Yeşil Binayı, Çanakkale Belediyesinin teknik personelleri eşliğinde gezen heyet, ofis alanları, meclis salonu, kültür merkezi, meydan alanı başta olmak üzere detaylı bir teknik inceleme gerçekleştirerek, binaya ilişkin bilgiler aldı.

İTÜ Mimarlık Öğrencileri Çanakkale Belediyesi Yeşil Binasını Ziyaret Etti

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin 3 ve 4. sınıf öğrencileri ile öğretim üyeleri, proje çalışmaları kapsamında Çanakkale'ye ziyarette bulundu. Bu ziyaret sırasında, Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi'ni de incelediler.

Ziyaret Detayları

Öğrenci heyeti, Çanakkale Belediyesi teknik personelinin rehberliğinde Yeşil Bina'yı detaylı bir şekilde gezdi. Ziyaretleri sırasında, binanın ofis alanları, meclis salonu, kültür merkezi ve meydan alanı gibi önemli bölümlerini inceleyerek teknik detaylar hakkında bilgi aldılar.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş