havadurum

İYİ Partili Acar’dan rakiplerine çağrı, “Hodri meydan!”

İYİ Parti Bayramiç Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, rakiplerine istedikleri yayın platformunda bir araya gelip, Bayramiç halkına yüz yüze hesap verme çağrısında bulundu.

1058

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Çanakkale ve ilçelerinde siyasi rena hareketliliğini koruyor. İYİ Parti Bayramiç Belediye Başkan Adayı Özgür Acar, rakiplerine istedikleri yayın platformunda bir araya gelerek, Bayramiç halkına yüz yüze hesap verme çağrısında bulundu. Halka hizmet kapısı olan belediye başkanlığı makamını, rant kapısı olarak gören zihniyetten kurtulma vaktinin çoktan geldiğini ifade eden İYİ Partili Acar, kendine güvenen tüm adayları, istedikleri yayın platformunda yüz yüze tartışmaya davet etti.

Rakiplerini canlı yayına çıkmaya davet etti

Acar, “Daha yaşanabilir bir Bayramiç hayaliyle, bu kutlu yola çıktığımız ilk andan beri abdestimizden hiç şüphemiz olmadı. Vatandaşla, esnafla her buluşmamızda alnımız ak, başımız dik vaziyette durduk. Aynı özgüven ve samimiyeti kıymetli rakiplerimden de beklediğimi ifade etmek istiyorum. İşte tam da bu noktada, yerel seçimlere sayılı günler kala, halkımızın daha doğru bilgilendirilmesi, merak edilen tüm konuların aydınlatılması, projelerin tüm gerekçeleriyle ortaya sunulabilmesi adına rakiplerimi istedikleri yayın platformunda canlı yayında tartışmaya ve kendimizi anlatmaya davet ediyorum. Hepsine de hodri meydan diyorum” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş