havadurum

Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı'nda iç paydaşlar bir araya geldi

Japonya ile Türkiye Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 100. yıldönümünde 27. Japonya Günleri Etkinlikleri kapsamında, iç paydaş toplantısı yapıldı.

1077

Japonya ile Türkiye Arasındaki Diplomatik İlişkilerin 100. yıldönümünde 27. Japonya Günleri Etkinlikleri kapsamında, Güzel Sanatlar Fakültesi ile Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalının ortaklaşa gerçekleştireceği faaliyetler hakkında ikinci iç paydaş toplantısı yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Yeşim Zümrüt başkanlığında düzenlenen toplantıya Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Müjde Yücel Coşar ve Dr.Öğr.Üyesi Vecihe Özge Zeren, Seramik ve Cam Anasanat Dalı Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Ayşe Güler, Resim Anasanat Dalı Başkanı Prof. Hakan Daloğlu, Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Oğuz Tunç, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğretim elemanları Öğr.Gör. Şule Günal ve Arş.Gör. Şule Öztürk, Japon Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Tolga Özşen, Dr.Öğr.Üyesi Esra Kıra, Öğr.Gör. Ahmet Gülmez, Öğr.Gör. Melek Çelik, Öğr.Gör. Natsuko Doi, Öğr.Gör. Sayako Tokinaga, Öğr.Gör. Miyuki Ichimura katıldı. 13 Mayıs 2024 tarihinde fakültemizde gerçekleştirilecek etkinliklerin netleştirildiği ve görev dağılımının yapıldığı toplantı, NFK Tiyatro Salonu, Fuaye Alanı ve Hat-Tezhip Atölyesinin incelenmesi ile son buldu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş