havadurum

Kadir Kaya, Burhaniye Belediyespor'u Hat-Trick'iyle galibiyete taşıdı

Burhaniye Belediyespor, muhteşem performansla Bigaspor'u 7-2 mağlup etti.

1859

Burhaniye Belediyespor ile Bigaspor arasında Burhaniye Spor Toto Stadı'nda oynanan müsabakayı, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler tribünden izledi. Mehmet Can Koç'un yönettiği karşılaşmada, Alihan Şentürk'ün 23. dakikada attığı golle Burhaniye Belediyespor 1-0 öne geçti. Bigaspor, 30. dakikada Furkan Cinkaya'nın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Ancak 34. dakikada Mustafa Kaya'nın golüyle Burhaniye Belediyespor yeniden öne geçti ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda Burhaniye Belediyespor adeta fırtına gibi esti. 70. dakikada Kadir Kaya'nın golüyle farkı 2'ye çıkaran ev sahibi ekip, 77. dakikada Mustafa Kaya ve 78. dakikada Altan Güler'in golleriyle skoru 5-1'e taşıdı. Bigaspor'un 80. dakikada Muhammet Özer'in kafa golüyle bir gol bulmasına rağmen, Burhaniye Belediyespor durmadı. 83. ve 86. dakikalarda Kadir Kaya'nın attığı gollerle hat-trick yapan oyuncu, takımını 7-2'lik galibiyete taşıdı. Bu üstün performansla 24. golünü atan Kadir Kaya, yıldızlaştı.

İsmail Yalçın'ın yönetimindeki Burhaniye Belediyespor, sezonun son iç saha maçında taraftarlarına muhteşem bir gol şöleni yaşattı ve puanını 51'e yükseltti. Gelecek hafta ise 9. sırada bulunan Karasuspor'un konuğu olacaklar. Karşılaşma, 12 Mayıs 2024 Pazar günü saat 15.00'te Karasu İlçe Stadı'nda oynanacak. Burhaniye Belediyedpor rakibi BigaSpor’u 7-2 gibi skorla yendi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş