havadurum

Karakaş, Erkek’e desteğini duyurdu; “Çanakkale başaracak”

Bugün eski Kültür ve Turizm Bakanı Ercan Karakaş, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek’e destek vermek için Barış Kordon’unda bulunan CHP standını ziyaret etti.

1305

Çanakkale’de yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek’e destek veren eski Kültür ve Turizm Bakanı Ercan Karakaş Barış Kordon’unda bulunan CHP standını ziyaret etti. Ziyarete çok sayıda partili katılım sağladı.

Erkek; “Sizinle birlikte çok önemli projelere imza atacağız”

Ercan Karakaş’a destekleri için teşekkür eden CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, stantta konuştu. CHP’li Erkek “Bugün rüzgarlı bir Pazar gününde Barış Kordonundayız, her gün olduğu gibi esnafımız ve hemşehrilerimizle birlikteyiz. Ve artık son haftaya giriyoruz. Çanakkale’de her zaman olduğu gibi süreç demokratik ve nazik bir şekilde devam ediyor. Bugün bizlerle birlikte çok değerli bir siyaset insanı 50’inci hükümet döneminde Kültür Bakanı görevini yapan partimizin değerli üyelerinden çok değerli bir üyemiz Ercan Karakaş bizimle birlikte; seçim çalışmalarımıza destek için geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürkçülükte sosyal demokrasinin sentezini yapan çok köklü bir partidir. Türkiye’nin güvencesidir. Bunları önümüzdeki dönem çok daha ileriye taşıyacağız. Sizinle birlikte çok önemli projelere imza atacağız. Çanakkale’nin tarihi değerlerini, kültürel değerlerini korumak bizim için çok önemli ve bunu gelecek nesillere aktarma çalışmalarımız çok güzel gidiyoruz. 31 Mart’ta her zaman olduğu gibi kazanacağız, Çanakkale kazanacak” dedi.

“Muharrem Erkek’in aday olması Çanakkale için bir kazanç”

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek’e destek verdiğini belirten eski Kültür ve Turizm Bakanı Ercan Karakaş “Çanakkale’de Muharrem Erkek aday olduktan sonra kendisiyle çok görüştük, Çanakkale’ye gelmek istediğimi söyledim. Çünkü bu tarihi, güzel kentin iyi, birikimli, kararlı yöneticilere ihtiyacı var. Muharrem Erkek’in aday olması Çanakkale için bir kazanç. Kendinin son dönemdeki çalışmalarını biliyorsunuz. Ve Çanakkale’de de büyük bir başarı elde edeceğine inanıyorum. Bu seçimlerle ilgili bir tereddütüm yok. Severek buraya geldim, katıldım. Ve halkçılık, sosyal demokrasi anlayışında yerel yönetimde, yerelde yetişen insanların gelmesi çok önemlidir. O bakımdan çok umutluyum. Kendi projelerine de göz attım, yapılan işlere daha yenilerini ilave etmek üzere projeler yapılmış. Çünkü hayat akışında sürekli yeni şeyler yapılması gerekiyor. Bu seçimler yerel seçimler, ama 4 yıl sonra genel seçimler var. Halkçı insanlar olarak genel seçimlerde Türkiye’yi her anlamda gerileten bu rejimin, yürütücü olan partinin işine son vermek olmalıdır. Bu seçimler o yüzden önemli. Bu seçimler 2028 yılına bir hazırlıktır. Çanakkale’mizde, Muharrem Erkek başkanlığında, çok değerli meclis üyeleri arkadaşlarımız hepsi kararlı, heyecanlı. Hepsini yürekten tebrik ediyorum, Çanakkale başaracak” ifadelerini kullandı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş