havadurum

Kasımpaşa - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Süper Ligde Pazar Heyecanı!

Lider Galatasaray, zorlu Kasımpaşa deplasmanında! Heyecan dolu mücadele 17 Mart Pazar günü saat 16:00'da beIN SPORTS 1'de!

751

Süper Lig'in 30. haftasında zirve mücadelesi iyice kızışıyor! Ligin lideri Galatasaray, 17 Mart Pazar günü saat 16:00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda formda Kasımpaşa'nın konuğu olacak. Bu çekişmeli mücadeleyi beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Hakem koltuğunda ise Atilla Karaoğlan oturacak.

Maç Hakkında Bilgiler

Tarih: 17 Mart 2024
Saat: 16:00
Kanal: beIN SPORTS 1
Stadyum: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu
Hakem: Atilla Karaoğlan

Galatasaray’ın Durumu

Galatasaray, Süper Lig’de 78 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-kırmızılılar, son 17 lig maçını kaybetmedi ve bu maçlarda 10 galibiyet elde etti2. Takım, deplasmanda oynadığı 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 33 puan topladı ve bu alanda ikinci sırada yer alıyor. Ancak, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi’nin sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekleri ve Davinson Sanchez ile Serge Aurier’in de sakatlıkları nedeniyle oynamalarının beklenmediği bildirildi.

Kasımpaşa’nın Durumu

Kasımpaşa ise 42 puanla 10. sırada bulunuyor ve Haris Hajradinovic’in durumu maç saatine kadar belirsizliğini koruyor.

Maçın Önemi

Bu maç, Galatasaray için şampiyonluk yarışında kritik bir öneme sahip. Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesinde, Okan Buruk’un öğrencileri liderliğini sürdürmek için 3 puan peşinde olacak. Kasımpaşa ise Beşiktaş’ın kaybettiği haftada 3 puan alarak siyah-beyazlı takımla puanını eşitlemeye çalışacak.

Muhtemel İlk 11'ler

Galatasaray: F. Muslera, D. Köhn, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, V. Nelsson, Kerem Aktürkoğlu, K. Demirbay, D. Mertens, L. Torreira, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi

Kasımpaşa: A. Gianniotis, C. Winck, K. Omeruo, M. Ben Ouanes, Y. Özcan, Gökhan Gül, M. Fall, H. Hajradinovic, Rochinha, Aytaç Kara, N. da Costa

(HABER MERKEZİ)
Paylaş