havadurum

Korkma Ben Yanındayım Oyuncuları Kimler? Ekranların Yeni Dramı

Korkma Ben Yanındayım, ekranların yeni gözdesi olmaya aday bir dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Aile bağlarını, gençlik dramını ve sürükleyici bir aşk hikayesini iç içe geçiren bu dizi, şimdiden büyük bir merak uyandırmış durumda. Peki, bu dizi neden bu kadar konuşuluyor? İşte Korkma Ben Yanındayım dizisinin oyuncuları, konusu ve izleyiciyi ekrana kilitleyecek tüm detaylar.

647

Korkma Ben Yanındayım; aile, sevgi, ihanet ve fedakarlık temalarını işleyen, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile dikkat çeken bir yapım. Şimdi, bu dizinin oyuncularını ve konusunu daha yakından tanıyalım.

Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Şevket Çoruh - Selahattin

Tecrübeli oyuncu Şevket Çoruh, dizide Selahattin karakterine hayat veriyor. Selahattin, ailesine düşkün, kızı İnci’nin geleceği için elinden gelen her şeyi yapan bir baba olarak karşımıza çıkıyor.

Günay Karacaoğlu - Seher

Günay Karacaoğlu, İnci’nin annesi Seher rolünde. Seher, kızının başarılı bir geleceğe sahip olması için mücadele eden, fedakar bir anne.

Murat Aygen - Turgut

Murat Aygen, dizide Ulusözler Koleji’nin sahibi ve müdürü Turgut karakterini canlandırıyor. Turgut, otoriter ve güçlü bir kişilik olarak dikkat çekiyor.

Nilsu Berfin Aktaş - İnci

Genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, dizinin merkezinde yer alan İnci karakterini oynuyor. İnci, hayalleri ve aşkı arasında sıkışıp kalan, genç ve naif bir kız.

Eren Ören - Mert

Eren Ören, İnci’nin sınıf arkadaşı ve aşkı Mert rolünde. Mert, zengin bir ailenin oğlu ve İnci’nin hayatını değiştiren kişi.

Didem Balçın - Aylin

Didem Balçın, Turgut’un eşi Aylin karakteri ile karşımıza çıkıyor. Aylin, kocasının gölgesinde kalmış, çocukları için her şeyi göze alan bir anne.

Dizi Konusu

Korkma Ben Yanındayım, aile içi ilişkileri, gençlik sorunlarını ve aşkın getirdiği zorlukları ele alıyor. İnci ve Mert’in aşkı, iki farklı dünyanın çatışmasına sebep oluyor. İnci’nin hamile kalmasıyla başlayan hikaye, ailelerin ve gençlerin hayatını alt üst ediyor.

Dizinin Yapım ve Yayın Bilgileri

Korkma Ben Yanındayım, NOW TV’de izleyiciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Merve Çolak otururken, senaryosunu Erkan Birgören kaleme alıyor. Dizi, MedYapım tarafından hayata geçiriliyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş