havadurum

Küçükkuyu'da Yeni Bir Dönem Başlıyor

Abdülmuttalip Gürel'in zaferi, Küçükkuyu'da yeni bir dönemin başlangıcını müjdeliyor. %52,27'lik destekle seçilen Gürel, mazbatasını alırken CHP'nin önemli isimleri tarafından da karşılandı.

969

Küçükkuyu'nun sevilen sembol ismi Abdülmuttalip Gürel, 31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde büyük bir zafer elde etti. %52,27 oy oranıyla adeta gövde gösterisi yapan Gürel, bugün Ayvacık Adliyesi'nde mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Yeni başkanın mazbatasını alırken yanında, CHP Parti Meclis Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ile Ayvacık CHP İlçe Başkanı Erdem Çarıksız da yer aldı. Bu önemli an, Küçükkuyu halkı tarafından büyük bir heyecan ve umutla karşılandı.

Gürel'in Liderliğindeki Yeni Dönem

Küçükkuyu halkı, yeni belediye başkanı Abdülmuttalip Gürel'in göreve başlamasıyla birlikte, ilçede yapılacak çalışmaları ve değişimleri merakla bekliyor. Gürel'in seçim vaatleri arasında yer alan şeffaflık, katılımcılık ve ilçenin kalkınması için atılacak adımlar, halk arasında heyecan uyandırıyor. Küçükkuyu'nun geleceği adına umutlu bir başlangıç olan bu gün, yeni dönemin habercisi niteliğinde.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş