havadurum

Macaristan - Türkiye Maçının Öncelikli Bilet Satışı Başladı

Millî Takımın, Macaristan ile oynayacağı özel müsabakanın öncelikli bilet satışları Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı.

804

Millî Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası Finalleri hazırlıkları kapsamında 22 Mart Cuma günü TSİ 22.45'te Budapeşte'de bulunan Puskás Arena'da Macaristan ile özel bir maç oynayacak. Bu önemli müsabakanın öncelikli bilet satışları, Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı.

Sadece son bir yıl içerisinde Millî Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyesi olan kişiler, 1 gün sürecek öncelikli bilet satışlarından yararlanabilecekler.

Genel Bilet Satışları

Macaristan maçının genel bilet satışları ise 6 Mart 2024 Çarşamba günü saat 14.00'te başlayacak. Biletler, www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulama üzerinden ad, soyad, T.C. Kimlik/Pasaport numarası ve iletişim bilgileri ile satın alınabilecek. Bilet teslimat detayları ve kurallar, Passo'nun resmi sitesinde yer alacak. Ancak, Passo dışında farklı sitelerden alınan biletler için sorumluluk kabul edilmeyecek.

Bilet Satış Koşulları

Bilet satışlarında Passolig kart zorunluluğu aranmayacak. Macaristan - Türkiye maçının misafir tribün bilet fiyatları, konumuna göre 400 ile 800 TL olarak belirlendi. Bu bilgiler ışığında, futbol tutkunları maçı canlı olarak izlemek için biletlerini önceden satın alabilirler.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş