havadurum

Mogan Enerji kaç lot verecek? Mogan Enerji halka arz ne zaman?

Mogan Enerji'nin halka arzı ne zaman gerçekleşecek? Mogan Enerji'nin halka arz süresi kaç gün olacak ve kaç lot verilecek? Mogan Enerji'nin hisse kodu nedir ve halka arz fiyatı ne olacak? İşte detaylar…

1673

Mogan Enerji'nin halka arzı ne zaman? Mogan Enerji'nin halka arz süresi kaç gün ve saat kaçta? Mogan Enerji kaç lot verilecek? Mogan Enerji'nin hisse kodu nedir? Halka arz fiyatı nedir? İşte detaylar…

Mogan Enerji'nin halka arzı ne zaman?

Mogan Enerji, halka arz tarihlerini açıkladı! Şirketin halka arzı, 28 - 29 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde gerçekleşecek ve üç gün boyunca talep toplanacak. Halka arz süresi üç gün olarak belirlenmiş olup, bu süre zarfında yatırımcılar taleplerini iletebilecekler.

Halka Arzın Büyüklüğü Ne Kadar ve Halka Açıklık Oranı Ne Olacak?

Mogan Enerji'nin mevcut sermayesinin artırımı sırasında oluşan 210 milyon 108 bin TL payın halka arzı gerçekleştirilecek. Bu paylar, Müşfik Hamdi Yamantürk ve Tevfik Yamantürk'e ait B grubu paylar da dahil olmak üzere toplam 262 milyon 635 bin TL değerinde olacak.

Halka arzda TSKB ve İş Yatırım Menkul Değerler aracılık edecek ve 1 TL nominal değerli paylar, lot başına 11,33 TL sabit fiyat üzerinden satılacak. Halka arzın büyüklüğü 2 milyar 976 milyon TL olarak belirlenmiş olup, işlem sonrası şirketin halka açıklık oranı yüzde 10,76 olacak.

Halka arzda yüzde 80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, yüzde 20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilmiştir.

Mogan Enerji'nin Hisse Kodu Nedir?

Mogan Enerji'nin Borsa İstanbul'da işlem görecek olan kodu "MOGAN" olarak belirlenirken, halka arz fiyatı lot başına 11,33 TL olarak açıklandı.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş