havadurum

Mürvet Demirtaş, Avrupa Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mürvet Demirtaş, Türkiye’yi K30 branşında Avrupa Karate Şampiyonası’nda temsil edecek.

782

K30 Tekerlekli Sandalye Kadın branşında Avrupa ikincisi olan Biga Karate Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mürvet Demirtaş, 27 Şubat - 3 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşen İşitme Engelliler Para Karate, Veteranlar ve Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti.

İşitme Engelliler Para Karate, Veteranlar ve Büyükler Türkiye Karate Şampiyonası’nda Çanakkale’yi temsil eden Biga Karate Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mürvet Demirtaş Orhan, milli takım seçmelerini tamamlayarak, Türkiye’yi K30 branşında Avrupa Karate Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Demirtaş’ı tebrik eden Çanakkale İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, “Milli takım seçmelerini kazanarak ülkemizi K30 Avrupa Karate Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Biga Karate Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mürvet Demirtaş ve antrenörünü tebrik eder, Avrupa Karate Şampiyonası’nda başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

(SEVİ GÖZAY UĞURLU)
Paylaş